Ονειρεμένο καλοκαίρι στο The Romanos, a luxury collection resort και στο Westin Resort Navarino
Inside Stories

Ονειρεμένο καλοκαίρι στο The Romanos, a luxury collection resort και στο Westin Resort Navarino

Για τις πολύτιμες διακοπές του φετινού καλοκαιριού σας, επιλέξτε το The Westin Resort Costa Navarino ή το The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Για ξένοιαστες, οικογενειακές διακοπές το The Westin Resort Costa Navarino, εμπνευσμένο από τα παλιά Μεσσηνιακά αρχοντικά και ενταγμένο πλήρως στο φυσικό περιβάλλον, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιλογή, καθώς, μέσα από πληθώρα προτάσεων απευθύνεται στις ανάγκες μικρών και μεγάλων: sports μέσα και έξω από το νερό, ανέμελες ποδηλατάδες στην εκπληκτικού φυσικού κάλλους περιοχή, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, άμεση επαφή με τη φύση είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε.
Νεροτσουλήθρες, aquapark και πισίνες με καταρράκτες αποτελούν το διαχρονικό must για τους νεαρούς φιλοξενούμενους, ενώ για τους μεγαλύτερους το beach bar Barbouni γίνεται τόπος συνάντησης και σημείο αναφοράς από νωρίς και έως αργά το απόγευμα, για μια βουτιά στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, ένα ούζο στο σκιερό του deck και εκπληκτικούς ψαρομεζέδες!

Αν πάλι επιθυμείτε το φετινό καλοκαίρι να είναι για εσάς και την παρέα σας μια αναζωογονητική όσο και χαλαρωτική φυγή από την έντονη καθημερινότητα, το The Romanos Resort, ένα αληθινό αρχιτεκτονικό κόσμημα, μέλος της επίλεκτης συλλογής Luxury Collection, περιμένει να σας υποδεχθεί και να σας χαρίσει στιγμές εσωτερικής αρμονίας και χαμηλών ρυθμών. Πριν ακόμη διαβείτε το εξαιρετικής αισθητικής lobby του, αφήστε τα αρώματα του θυμαριού, του δενδρολίβανου και της λεβάντας να σας κατακλύσουν και τα μάτια σας να περιπλανηθούν στα αιωνόβια ελαιόδεντρα που το πλαισιώνουν ειρηνικά.
Αποτοξινωθείτε από τη ρουτίνα με ήρεμους περιπάτους στη μεσσηνιακή φύση, ανακαλύψτε τη μακραίωνη ιστορία και τα αυθεντικά έθιμα της περιοχής, αφεθείτε στις μαγικές προτάσεις του πολυβραβευμένου Anazoe Spa, απολαύστε δροσιστικά signature cocktails στο Anax Lounge την ώρα που ο ήλιος βυθίζεται στη θάλασσα! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και προετοιμάστε τον για μια δυναμική επάνοδο!

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επικοινωνήστε με email:
Reservations.navarino@westin.com


Reservations.navarino@luxurycollection.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved