Πως να οργανώσετε το τέλειο movie night!
Inside Stories

Πως να οργανώσετε το τέλειο movie night!

Το φθινόπωρο έφτασε και καθώς ο καιρός αλλάζει σιγά σιγά αλλάζουν και οι συνήθειές μας.

Και μια τέλεια ιδέα που μπορεί να γίνει αγαπημένη συνήθεια για εσάς και τους φίλους σας είναι σίγουρα ένα movie night στο σπίτι! Καλή παρέα, μια πολύ καλή κωμωδία, γιατί το γέλιο για όλους μας είναι πια απαραίτητο, μεζεδάκια ή πίτσες, κέφι και η βραδιά μένει σε όλους αξέχαστη!
Κι αν σας προβληματίζει τι ταινία να διαλέξετε, τα κανάλια Novacinema έχουν για εσάς τη λύση αφού προσφέρουν τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς οικογενειακές ταινίες, ενώ τώρα με τον αποκωδικοποιητή Novabox+ μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συλλογή με τις αγαπημένες μας ταινίες, για μοναδικές στιγμές!
Άλλωστε περιμένουμε ήδη με μεγάλη ανυπομονησία το αγαπημένο μας sequel «Μια νύχτα στο μουσείο 3: Το μυστικό του Φαραώ (2014) η οποία μάλιστα κάνει πρεμιέρα στα Novacinema στις 27/9!
Εμείς σας δίνουμε και κάποιες προτάσεις μας, με μια σειρά από ξεκαρδιστικές κωμωδίες και οικογενειακές ταινίες που αξίζει να δείτε και ευελπιστούμε να τις δούμε σύντομα στα κανάλια Nova Cinema και να τις προσθέσουμε στην ταινιοθήκη μας με τον αποκωδικοποιητή Nova Box+ :
- Το κλουβί με τις τρελές (1996)
- Κάθε φορά, πρώτη φορά (2004)
- Γάμος αλά Ελληνικά (2002)
- Μια νύχτα στο μουσείο (2006)
- Hangover (2009)
- Γαμπρός της συμφοράς (2000)
- Η Μεγάλη των μπάτσων σχολή (1984)
- Hancock (2008)
- Επιστροφή στο μέλλον (1985)
- Ανάλυσέ το (1999)
- Κοίτα ποιος μιλάει τώρα (1993)
- Τρελές σφαίρες (1988)
- Η εκδίκηση της ξανθιάς (2001)
- Οι Δίδυμοι (1988)
- Μια νύχτα στο μουσείο 2 (2009)
Καλέστε τους φίλους σας και συνοδεύστε την ταινία σας με εύκολα και γευστικά σνακς: ποπ κορν, μια όμορφη ποικιλία από τυριά, λεπτοκομμένα αγγουράκια και καροτάκια με ένα ελαφρύ ντιπ, πατατάκια, μια ωραία φρουτοσαλάτα, δροσερά κοκτέιλς και φυσικά παγωτό ή κάποιο λαχταριστό γλυκό, αποτελούν την ιδανική συντροφιά για τη βραδιά σας! Και τώρα που με τον αποκωδικοποιητή Novabox+ μπορείτε να γράψετε τις αγαπημένες σας ταινίες v από τα κανάλια Novacinema για να τις βλέπετε ξανά και ξανά όποτε εσείς θέλετε τα movie nights γίνονται ακόμα πιο εύκολα και απολαυστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved