«Μια νύχτα στο Μουσείο» επί τρία!
Inside Stories

«Μια νύχτα στο Μουσείο» επί τρία!

Είναι από τα πιο πετυχημένα sequel ταινιών. Με γέλιο, δράση και πολύ φαντασία.

Μην μας πείτε ότι δεν έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι μπορεί να συμβαίνει στις αίθουσες ενός μουσείου όταν σβήσουν τα φώτα και οι πόρτες κλείσουν πίσω κι από τους τελευταίους επισκέπτες; Σίγουρα όσοι είδατε τις δύο πρώτες ταινίες «Μια νύχτα στο μουσείο» το έχετε σκεφτεί.
Και τώρα έρχεται η τρίτη συνέχεια της εξαιρετικά πετυχημένης σειράς ταινιών «Μια νύχτα στο μουσείο» με τον αγαπημένο ηθοποιό Μπεν Στίλερ στα κανάλια Novacinema, σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή και κάνει πρεμιέρα στις 27/9!

Tώρα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή, γράφοντας την αγαπημένη σας ταινία, για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας.
Ευκαιρία λοιπόν να θυμηθούμε τις δύο πρώτες ταινίες, που πραγματικά ξεχώρισαν στο παγκόσμιο box-office, κερδίζοντας την καρδιά των μικρών αλλά και των μεγάλων θεατών.

Στην πρώτη ταινία του 2006, που σκηνοθέτησε ο Σον Λέβι, πρωταγωνιστής είναι ο καλόκαρδος και πάντα ονειροπόλος Λάρι, ο οποίος -παρά τη σχεδόν μόνιμη ατυχία που τον κατατρέχει- πιστεύει ότι προορίζεται για κάτι μεγάλο στη ζωή του. Όταν θα δεχτεί πρόταση να εργαστεί ως νυχτοφύλακας στο πολυσύχναστο και πασίγνωστο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, δεν φαντάζεται τι τον περιμένει...
Μια νύχτα θα του αλλάξει τη ζωή αφού κατά τη διάρκεια της βάρδιας του θα αντιληφθεί πως όταν κλείνουν οι πόρτες του μουσείου τα εκθέματα ζωντανεύουν ως δια μαγείας. Δεινόσαυροι, Μάγιας, Ρωμαίοι μονομάχοι, κάουμποϊς, άνθρωποι του Νεάντερνταλ αλλά και ο Πρόεδρος Ρούσβελτ (στο ρόλο ο κορυφαίος ηθοποιός ΡόμπινΓουίλιαμς) αρχίζουν να περιφέρονται στους διαδρόμους, προκαλώντας το απόλυτο χάος!

Η μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας οδήγησε ασφαλώς και σε συνέχεια. Έτσι το 2009, θα βρούμε και πάλι τον Λάρι να πρωταγωνιστεί, όχι ως νυχτοφύλακας πια αλλά ως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που όμως δεν ξεχνά τους «φίλους» του στο μουσείο. Έτσι σε μία επίσκεψή του στους παλιούς του φίλους-εκθέματα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, μαθαίνει ότι πρόκειται να μεταφερθούν στο τεράστιο Ίδρυμα Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον. Σε αυτή τη μετακίνηση των εκθεμάτων μαζί τους αναμένεται να ταξιδέψει και μια μαγική, αιγυπτιακή πλάκα η οποία θα «ξυπνήσει» δεκάδες ιστορικές μορφές κι επικίνδυνα πλάσματα... Έτσι ο Λάρι θα βρεθεί και πάλι μπλεγμένος σε απίθανες και ξεκαρδιστικές περιπέτειες!
To αγαπημένο, πλούσιο cast του «Μια νύχτα στο μουσείο 1» επιστρέφει, ενώ μαζί τους βρίσκουμε την Έιμι Άνταμς, αλλά και τους Τζόνα Χιλ και ΕντΧελμς.

Και τώρα έρχεται η τρίτη συνέχεια της εξαιρετικά πετυχημένης σειράς ταινιών «Μια νύχτα στο μουσείο» με τον αγαπημένο ηθοποιό Μπεν Στίλερ στα κανάλια Novacinema, σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή και κάνει πρεμιέρα στις 27/9!


Μετά τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης και το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν στην Ουάσινγκτον, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) επιστρέφει και πάλι για να αντιμετωπίσει ξανά και να σώσει τη μαγεία η οποία «ξυπνάει» τα βράδια τα εκθέματα του μουσείου και τα μπλέκει σε περιπέτειες που προσφέρουν γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.
Για να τα καταφέρει αυτή τη φορά, όπως και τις προηγούμενες, θα χρειαστεί να συγκεντρώσει λίγο πολύ όλους τους φίλους του από το παρελθόν, ενώνοντας παλιούς και νέους χαρακτήρες από όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας, και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, φτάνοντας πια στο Βρετανικό Μουσείο. Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωες μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;


Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved