Ρόμπιν Γουίλιαμς: Ο άνθρωπος που μας έφτιαχνε πάντα το κέφι και οι καλύτερες ταινίες του!
Inside Stories

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Ο άνθρωπος που μας έφτιαχνε πάντα το κέφι και οι καλύτερες ταινίες του!

Ο Robin Williams ήταν από τους ηθοποιούς που έγραψαν ιστορία στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Οι ταινίες του δραματικές ή κωμικές έσπαγαν στην κυριολεξία ταμεία.

Και δικαίως χαρακτηρίστηκε από τους κορυφαίους και αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Η απόλυτη καθιέρωσή του ήρθε κυρίως από τις εξαιρετικά πετυχημένες κωμωδίες στις οποίες πρωταγωνίστησε και που έχουν χαρίσει άφθονα χαμόγελα σε εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.


Χάρη στα κανάλια Nocacinema, που φέρνουν σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή την τρίτη συνέχεια της σειράς ταινιών «Μια νύχτα στο μουσείο» που κάνει πρεμιέρα στις 27/9 με τον κορυφαίο κωμικό ηθοποιό, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια από τις τελευταίες ερμηνείες του.
Και τώρα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή, γράφοντας την αγαπημένη σας ταινία, για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας.

Και με αφορμή λοιπόν την πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή του τρίτου μέρους της τριλογίας που κατέκτησε το παγκόσμιο box-office το 2015, ας θυμηθούμε κάποιους από τους καλύτερους και πιο χαρακτηριστικούς ρόλους του ΡόμπινΓουίλιαμςσε κωμωδίες που μας κάνουν κάθε φορά που τις βλέπουμε να γελάμε με την καρδιά μας.

- «Μια νύχτα στο μουσείο» (2006, 2009 και 2014): η ξέφρενη τριλογία που σκηνοθέτησε ο Σον Λέβι κέρδισε μικρούς και μεγάλους, με τον ΡόμπινΓουίλιαμς στο ρόλο του Αμερικανού προέδρου Θίοντορ Ρούσβελτ να «ζωντανεύει» μαζί με τα εκθέματα του Μουσείου, να τα κάνει όλα άνω κάτω με απίστευτο χιούμορ και τρελές ατάκες, κάνοντας ένα αξέχαστο κωμικό δίδυμο με τον ηθοποιό Μπεν Στίλερ.

-«Καλημέρα Βιετνάμ» (1987): Μπορεί κανείς να φανταστεί πως είναι δυνατόν να γυριστεί μια κωμωδία με θέμα το Βιετνάμ; Και όμως, χάρη στη μοναδική κωμική φλέβα του Γουίλιαμς και το πηγαίο ταλέντο του αυτό έγινε. Η αντιπολεμική κωμωδία σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον ήταν και η ταινία σήμα κατατεθέν του ΡόμπινΓιούλιαμς που ουσιαστικά καθιέρωσε στο ευρύ κοινό τον Αμερικανό ηθοποιό.

Το Κλουβί με τις τρελές (1996): Η γαλλική πασίγνωστη κωμωδία διασκευάστηκε από τον ΜάικΝίκολς και έτσι προέκυψε μια εξαιρετική ταινία, με τον Γουίλιαμς να δίνει τα... ρέστα του σε έναν ρόλο που σε κάνει να κλαις από τα γέλια.

-Κυρία Ντάμπφαϊρ (1993): Μια από τις κορυφαίες ταινίες που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και ένα ακόμα ρεσιτάλ ερμηνείας από τον ΡόμπινΓουίλιαμς, στο ρόλο ενός άνεργου ηθοποιού ο οποίος αναγκάζεται να ντυθεί γυναίκα προκειμένου να προσληφθεί ως νταντά των παιδιών του από την πρώην σύζυγό του για να μπορεί να τα βλέπει καθημερινά! Φυσικά περνάει τα πάνδεινα και προσφέρει με τις περιπέτειές του άφθονο γέλιο. Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=RzZsdL-EGwg

- Τζουμάντζι (1995): Ένα μοντέρνο παραμύθι, μια κωμική περιπέτειαπουμοιράζεται ανάμεσα στο χιούμορ, το σασπένς και έναυπερθέαμα από οπτικά εφέ. Ο Άλαν Πάρις (ΡόμπινΓουίλιαμς) έχει παγιδευτεί για 26 χρόνια, μέσα σε ένα αρχαίο μαγικό επιτραπέζιο παιχνίδι, το «Τζουμάντζι»! Ένα παιχνίδι που ότι φέρνουν τα ζάρια και γράφει η μαγική του οθόνη γίνεται στην πραγματικότητα. Και για να τελειώσει ο «εφιάλτης» που περιλαμβάνει κωμικοτραγικές καταστάσεις με όλα τα ζώα της ζούγκλας πρέπει το παιχνίδι να ολοκληρωθεί και να υπάρξει νικητής! Κανείς δεν μπορεί να αποχωρήσει και όλοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν ως το τέλος. Έτσι όταν κάποια παιδιά που ανακαλύπτουν το παιχνίδι και το ξεκινούν εν αγνοία των δυνάμεών του, τον επαναφέρουν κατά τύχη, πρέπει να συνεργαστεί μαζί τους για να σωθεί τόσο ο ίδιος, όσο και ολόκληρη η πόλη! Εντυπωσιακά οπτικά εφέ, φαντασία, χιούμορ και συγκίνηση σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’90.
Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved