«Μια νύχτα στο μουσείο»: Όσα δεν ξέρετε για την άπαιχτη τριλογία!
Inside Stories

«Μια νύχτα στο μουσείο»: Όσα δεν ξέρετε για την άπαιχτη τριλογία!

Οι τρεις ταινίες «Μια νύχτα στο μουσείο» που έχουν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες ως τώρα είναι αναμφισβήτητα ανάμεσα στα top των Blockbusters!

Όπου κι αν προβλήθηκαν σάρωσαν και σίγουρα πια κατατάσσονται στις κορυφαίες κωμικές, κινηματογραφικές τριλογίες, που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό όλων των ηλικιών. Και όχι άδικα αφού ήταν και οι τρεις υπέροχες παραγωγές και άφθονο γέλιο και εκπληκτικά εφέ.

Τώρα το «Μια νύχτα στο μουσείο 3: Το μυστικό του Φαραώ», η τελευταία ταινία της σειράς, έρχεται στα κανάλια Novacinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9), 1 χρόνο πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

Επ’ ευκαιρία λοιπόν της πρώτης τηλεοπτικής προβολής της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας της χρονιάς από τα κανάλια Novacinema, σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα τα οποία πιθανόν να μην ξέρετε για τα παρασκήνια των γυρισμάτων των αγαπημένων αυτών οικογενειακών ταινίών, στις οποίες πρωταγωνιστούν –μεταξύ πολλών άλλων- ο Μπεν Στίλερ και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς.

- Όσο απίστευτο και αν ακούγεται στην πρώτη ταινία του 2006, ο Μπεν Στίλερ και ο Όουεν Γουίλσον συναντήθηκαν μόνο μια φορά στα κινηματογραφικά πλατό! Ο Στίλερ γύρισε τις σκηνές με τον «Τζεντεντάια» μιλώντας σε μια... οδοντογλυφίδα, ενώ ο Όουεν Γουίλσον μπήκε στα στούντιο τρεις μήνες αργότερα για να γυρίσει τις δικές του σκηνές του!
- Εκτός από την εταιρεία παραγωγής ωφελημένα βγήκαν από τις ταινίες και τα τρία μουσεία, τα οποία πρωταγωνιστούν στην κινηματογραφική τριλογία, αφού είδαν σημαντική άνοδο στις πωλήσεις των εισιτηρίων τους, έπειτα από την προβολή των ταινιών.
- Το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν στην Ουάσινγκτον άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του σε κινηματογραφική παραγωγή για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας, το 2009.
- H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Ριζ Γουίδερσπουν ήταν αρχικά εκείνη που θα ερμήνευε το ρόλο της Αμέλια Έρχαρτ στη δεύτερη ταινία, ωστόσο τελικά επιλέχθηκε η Έιμι Άνταμς.
- Στο «Μια νύχτα στο μουσείο 2», η ατάκα του Οκτάβιου «μείνε ζωντανός, θα σε βρω», προτού πηδήξει από το παράθυρο είναι μια άμεση αναφορά στην ταινία «Ο τελευταίος των Μοϊκανών» (1992), όπου ο Ντάνιελ Ντέι Λούις είχε πει ακριβώς την ίδια ατάκα προτού πηδήξει στο κενό.
- Η τρίτη ταινία της σειράς που προβάλλεται από τα Novacinema σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στις 27/9 συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα box office hits της περασμένης κινηματογραφικής σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 360 εκατ. δολάρια, ενώ είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Ρόμπιν Γουίλιαμς και στον Μίκι Ρούνεϊ, που «έφυγαν» και οι δύο λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.
- Το «Μια νύχτα στο μουσείο 3» δε, είναι η τελευταία ταινία στην οποία εμφανίζεται ο σπουδαίος ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς.
- Στην τρίτη συνέχεια της σειράς, οι παλιοί φύλακες της πρώτης ταινίας και διάσημοι ηθοποιοί του παλιού Χόλιγουντ, Ντικ Βαν Ντάικ και Μίκι Ρούνεϊ επιστρέφουν.
- 10 συνολικά είναι όλοι κι όλοι οι ηθοποιοί που εμφανίζονται και στις 3 ταινίες. Πρόκειται για τους: Μπεν Στίλερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Όουεν Γουίλσον, Ρίκι Ζερβέ, Στιν Κούγκαν, Πάτρικ Γκάλαχερ, Ράμι Μάλεκ, Μίζουο Πεκ, Μπραντ Γκάρετ και η... μαϊμουδίτσα Κρίσταλ.
- Η μαϊμού Κρίσταλ, που πρωταγωνιστεί και στις τρεις ταινίες έχει εμφανιστεί σε πάνω από 20 ταινίες, από το 1997. Έγινε διάσημη μέσα από τις ταινίες «Μια νύχτα στο μουσείο», ενώ το 2011 εμφανίστηκε και στο Hangover 2.

Δείτε τις πιο δημοφιλείς και πιο πρόσφατες οικογενειακές ταινίες στα κανάλια Novacinema σε πρώτη προβολή, λίγο μετά την προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες και 1 χρόνο πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι.

Και τώρα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή, γράφοντας την αγαπημένη σας ταινία, για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας.

Δείτε τρία βίντεο με στιγμές από τα γυρίσματα του «Μια νύχτα στο μουσείο 3: Το μυστικό του Φαραώ»:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved