Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσέφερες για καλό σκοπό;
Inside Stories

Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσέφερες για καλό σκοπό;

Τώρα η εταιρεία ΟΠΑΠ μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε “εικονικά”, βοηθώντας σε ένα πολύ σημαντικό σκοπό, την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων “Η Αγία Σοφιά” και “Παν. &Αγλαΐα Κυριακού”, χωρίς στην πραγματικότητα να καταβάλλουμε εμείς κάποιο χρηματικό ποσό, απλά διασκεδάζοντας!

Πόσο απλά λειτουργεί αυτό; Με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, δημιουργήθηκε η εφαρμογή “Διαδρομή Προσφοράς”, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον την κατεβάζει, να προσφέρει διασκεδάζοντας, μέσα από 9 “προκλήσεις” που ξεκλειδώνουν σταδιακά, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, τη μεγάλη ημέρα του Μαραθωνίου. Δηλαδή με κάθε download της εφαρμογής η ΟΠΑΠ, ουσιαστικά εκ μέρους σου, προσφέρει 2€ για καλό σκοπό!

Μερικές από αυτές απαρτίζονται από ερωτήσεις γνώσεων σε μορφή quiz και άλλες περιλαμβάνουν αποστάσεις που πρέπει ο χρήστης να τρέξει. Στην ιδανική περίπτωση που ολοκληρώσουμε όλες τις προκλήσεις επιτυχώς, ανεβαίνουμε στα 20 ευρώ εικονικής προσφοράς, που σημαίνει πως η ΟΠΑΠ τα προσθέτει εκ μέρους μας στο ποσό της συνολικής συνεισφοράς του.

Πληροφορίες για την ενέργεια αυτή μπορείτε να βρείτε στο www.diadromiprosforas.gr

Και αν δε φημίζεστε τόσο για τις αθλητικές σας επιδόσεις, μην πτοείστε καθόλου! Μπορείτε να μαζέψετε πόντους απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό σας, προσκαλώντας τους φίλους σας να την κατεβάσουν, βγάζοντας μια selfie, ποστάροντάς το στο facebook, ή ακόμα με ένα απλό check-in στο χώρο της διοργάνωσης το πρωί του Μαραθωνίου! Όλοι οι πόντοι που θα συγκεντρωθούν θα μετατραπούν από την ΟΠΑΠ αυτόματα σε χρήματα που θα διατεθούν για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων!

Εγώ συμμετέχω ήδη! Αξίζει να το κάνεις κι εσύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved