Ο χειμώνας μπαίνει, ώρα για ταινίες που θα σας ξετρελάνουν!
Inside Stories

Ο χειμώνας μπαίνει, ώρα για ταινίες που θα σας ξετρελάνουν!

Μπορεί ο καιρός να μην είναι ακόμα ακριβώς χειμωνιάτικος αλλά είναι γεγονός ότι η χειμερινή περίοδος έφτασε και είμαστε όλοι σε αναμονή για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα.

Και είναι η καλύτερη περίοδος για cocooning με φίλους και πολύ καλές ταινίες για αξέχαστε βραδιές. Και αυτή την περίοδο τα κανάλια Novacinemα προσφέρουν όπως πάντα, πλούσιο πρόγραμμα σειρών και ταινιών που έχει σχεδιαστεί για να σας κρατήσει συντροφιά, να σας διασκεδάσει, καθώς και να σας μυήσει στον κόσμο της Έβδομης Τέχνης. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;


Όταν ο Τιμ Μπάρτον αποφάσισε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την αληθινή ιστορία της Αμερικανίδας καλλιτέχνη Μάργκαρετ Κιν, όλοι ήξεραν πως θα δουν κάτι μοναδικό. Τα «Μεγάλα Μάτια», οι πίνακες που η ίδια φιλοτέχνησε και διεκδίκησε ο τότε σύζυγός της Γουόλτερ Κιν, καταλήγει σε μια μάχη που τελικά δίνεται στα δικαστήρια, παράλληλα με το διαζύγιό τους. Πρωταγωνιστούν οι Έιμι Άνταμς και Κρίστοφ Βαλτς ως Μάργκαρετ και Γουόλτερ Κιν αντίστοιχα, σε μία ακόμη ταινία-σταθμό για τους φανατικούς θαυμαστές του Τιμ Μπάρτον. «Big Eyes» λοιπόν, που έλαβε τρεις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα κερδίζοντας μία στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου - Κωμωδία/Μιούζικαλ για την ερμηνεία της Άνταμς.
Σας αρέσουν οι τζεϊμσμποντικές περιπέτειες αλλά στην πιο κωμική έκδοσή τους; «Kingsman: Η μυστική υπηρεσία», είναι η ταινία που υπόσχεται δράση, αλλά και διασκέδαση, με πρωτοκλασσάτα ονόματα να πρωταγωνιστούν, όπως οι Κόλιν Φερθ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μαρκ Στρονγκ, Τάρον Έγκερτον, Μάικλ Κέιν και Μαρκ Χάμιλ. Η ιστορία εξιστορεί τη στρατολόγηση και την προπόνηση ενός πιθανού μυστικού πράκτορα, μέσα σε μια μυστική οργάνωση κατασκόπων.
Οι πιστοί και φανατικοί του «Matrix» περίμεναν με αγωνία τη νέα ταινία των δημιουργών του. Δοκιμάζοντας και πάλι την πετυχημένη συνταγή, ως ευρηματικοί εικονοπλάστες και δημιουργικοί σκηνογράφοι, παραδίδουν «Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ» στα οπτικά εφέ. Η νεαρή καθαρίστρια Τζούπιτερ, έχοντας στα γονίδιά της το μέλλον του σύμπαντος, θα βρεθεί στο κέντρο μιας σκληρής διαπλανητικής διαμάχης για την εξουσία, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται μόνον ο πρώην στρατιώτης και νυν μισθοφόρος κυνηγός Κέιν. Παίζουν οι: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μίλα Κούνις, Έντι Ρεντμέιν, Σον Μπιν, σε σκηνοθεσία Άντι και Λάνα Γουατσόφσκι.
Το 2014 ήταν μια χρονιά εξαιρετικά πλούσια στην παραγωγή ποιοτικών ταινιών, τις οποίες θα μπορέσετε να απολαύσετε αυτό το χειμώνα από τα κανάλια Novacinema. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!


Στο ηρωικό έπος «Η Έξοδος : Θεοί και Βασιλιάδες» ο βραβευμένος με Όσκαρ Κρίστιαν Μπέιλ, σαν Μωυσής, δεν θα διστάσει να τα βάλει με μια από τις πιο ισχυρές αυτοκρατορίες της Ιστορίας, οδηγώντας 400.000 σκλάβους ένα βήμα πιο κοντά στη λύτρωσή τους. Απέναντί του θα συναντήσει την ισχυρή αντίσταση του Φαραώ της Αιγύπτου, Ραμσή (Τζόελ Ίτζερτον). Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα, και τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, σκηνοθέτης του «Μονομάχου», Ρίντλεϊ Σκοτ, επιστρέφει με μια επική κινηματογραφική περιπέτεια που ξεχωρίζει για τα οπτικά εφέ, τελευταίας τεχνολογίας.
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι από μόνος του ένας λόγος για να δεις το «Ο Δικαστής». Η διαταραγμένη σχέση πατέρα - γιου έρχεται στο προσκήνιο όταν ο δικηγόρος γιος επιστρέφει στη γενέτειρά του για την κηδεία της μητέρας του και αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με το δικαστή πατέρα του. Ο πατέρας κατηγορείται για φόνο, ο γιος αποφασίζει να τον υπερασπιστεί και τότε ξετυλίγεται μία ιστορία μοναδικής αφήγησης με εξαιρετικές «ανταγωνιστικές» ερμηνείες. Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Ντόμπκιν και σενάριο των Νικ Σενκ και Μπιλ Ντιμπίκ, ο Ρόμπερτ Ντιβάλ με το ρόλο του πατέρα - δικαστή έλαβε υποψηφιότητες για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, Screen Actors Guild Award Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας σε Δευτεραγωνιστικό Ρόλο και Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου.


Με τη βιογραφική ταινία «Ο κύριος Τέρνερ» ο Τίμοθι Σπολ υποδύθηκε τον κορυφαίο ρόλο της καριέρας του, για τον οποίο βραβεύτηκε στις Κάννες και τα Ευρωπαϊκά Κινηματογραφικά Βραβεία. Ο λόγος για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ζωής του Βρετανού εκκεντρικού ζωγράφου Γουίλιαμ Τέρνερ, στη βικτοριανή εποχή, ενώ η καλλιτεχνική έμπνευση, η καθημερινή ζωή και η υψηλή τέχνη, όλα μεταφέρονται σε πρώτο πλάνο από τον Μάικ Λι, σε μία ταινία που κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ και δύο βραβεία στο Φεστιβάλ Καννών.


Αν δεν πιστεύατε πως η Τζένιφερ Άνιστον μπορεί να παίξει -και να είναι ομολογουμένως εξαιρετική- έναν μη κωμικό ρόλο, το «Cake» θα σας κάνει να αναθεωρήσετε, αφού της χάρισε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Η υπόθεση της αυτοκτονίας μιας κοπέλας (Άννα Κέντρικ) από το γκρουπ υποστήριξης στο οποίο πηγαίνει, μετά από ένα ατύχημα που η Άνιστον είχε, θα την επηρεάσει τόσο ώστε να αρχίσει να βλέπει οράματα με εκείνη, ενώ παράλληλα θα γνωρίσει το σύζυγο της κοπέλας και το μικρό γιο της. Με ουλές, εξαρτήσεις και ένα ρόλο δραματικό, η «μεταμόρφωση» της Άνιστον, ανεβάζει τις προσδοκίες για την επόμενη ταινία στην οποία θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί, έχοντας πλέον αποτινάξει πλήρως από πάνω της τη Ρέιτσελ από τα -κατά τα άλλα αγαπημένα- «Φιλαράκια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved