Ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος συντονίζει workshop Προπονητικής στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά
Inside Stories

Ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος συντονίζει workshop Προπονητικής στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά

Ένα πολύ ενδιαφέρον workshop με θέμα «Η σύγχρονη προσέγγιση αθλητικών θεμάτων» διοργανώνει ο Τομέας Πολιτισμού & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, με συντονιστή τον κ. Δημοσθένη Ταμπάκο, Ολυμπιονίκη και καθηγητή του Τμήματος Προπονητικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Η Εκπαίδευση, δηλαδή η οργανωμένη παροχή γνώσης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Αθλητισμό, τη σωματική αγωγή των νέων και την ευγενή άμιλλα.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δηλώνει συνεπές «παρών» στο δίπολο «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», πρωτοπορεί και επενδύει στην ευγενή άμιλλα.
Έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος των εκπαιδευτικών του πρωτοβουλιών στην ανάδειξη και ενίσχυση του Αθλητισμού, με σημαντικές διακρίσεις.
Το workshop Προπονητικής, το οποίο διοργανώνεται για τους σπουδαστές της ειδικότητας «Προπονητής Αθλημάτων», την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον Πειραιά (Φίλωνος 39, Αίθουσα Διαλέξεων-8ος όροφος), περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

1. Εισαγωγή στο σύστημα Μουσικο-κινητικής αγωγής του Carl Orff: Στοιχειώδης προσέγγιση των δυνατοτήτων της μεθόδου στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού από τη βρεφική έως την παιδική ηλικία
-Εισηγήτριες: Αλεξάνδρα Μπότη, Μουσικοπαιδαγωγός – Απόφοιτος του Επαγγελματικού Κύκλου Σπουδών Μουσικο-κινητικής Αγωγής Carl Orff, Christina Jackson, Μουσικός

2. Αξιολόγηση Φυσικής Κατάστασης
-Εισηγήτρια: Άννα Μαρία-Τουρβά, Εργοφυσιολόγος PhD, MSc

3. Γονίδια και Αθλητισμός – Μύθοι και Πραγματικότητα
-Εισηγήτρια: Σοφία Ματσάγκου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Βιοηθικολόγος MSc

4. Yoga: Αναπνοή σε Κίνηση
-Εισηγητές: Χρήστος Ανανιάδης, ΜΑ Πολιτιστική Διαχείριση -Δάσκαλος Υoga, Χριστίνα Καρυτινού, Δασκάλα Yoga -Εκπαιδεύτρια Δασκάλων Yoga

www.iek-xini.edu.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved