Λαμπερό party για τον ανανεωμένο χώρο του Moorings
Inside Stories

Λαμπερό party για τον ανανεωμένο χώρο του Moorings

Πλήθος επωνύμων και εκλεκτών καλεσμένων απόλαυσαν τη μοναδική ατμόσφαιρα του Moorings στο αξέχαστο party με θέμα NEWYOU NEWVIEW!

Το Moorings, σημείο αναφοράς στη Μαρίνα του Λαιμού Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο της ανανέωσης του χώρου του, διοργάνωσε λαμπερό party με θέμα NEWYOU NEWVIEW και υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους στο Roof Terrace, στον πάνω χώρο του all day bar restaurant.
Οι ιδιοκτήτες του Moorings, Κώστας Βακιρτζής, Παναγιώτης Βαξεβανάκης και Τάκης Τσακίρης υποδέχτηκαν με σαμπάνια Lanson τους επώνυμους και εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά: ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Παύλος Θωμόγλου, ο κ. Μπίκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ο Δήμαρχος Βούλας – Βουλιαγμένης – Βάρκιζας Γρηγόρης Κωνστανέλλος, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Μάγδα Τσέγκου, η Τόνια Φουσέκη, ο Νικόλας Σακελλαρίου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ανδριανή Τσάφου, η Μαρία Λουϊζα Βούρου, η Έφη Μαλτέζου, ο Δημοσθένης Καρμίρης, η Μάγια Γάκη, ο Δημήτρης Ρίζος, η Τζό Τόγκου, η Ανθή Βούλγαρη, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Θανάσης Γκουγκούσης, η Ελένη και Δώρα Γκουγκούση, ο Γιάννης Ιωσηφίδης κα
Το ρυθμό στη βραδιά έδωσε το συγκρότημα ‘The Jaguar Bombs’, το οποίο ερμήνευσε διασκευές γνωστών επιτυχιών από τα 80’s, 90’s και 00’s ξεσηκώνοντας τον κόσμο και απογειώνοντας τη βραδιά, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχες γεύσεις του menu του Moorings και special drinks Johnie Walker και να φωτογραφηθούν στο photo booth του party με χιουμοριστικά props, κρατώντας τις δικές τους αναμνηστικές φωτογραφίες από τη βραδιά.
Όλοι απόλαυσαν το διασκεδαστικό party, τη μοναδική θέα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του πλήρους ανανεωμένου, ρομαντικού και ταυτόχρονα μοντέρνου χώρου του Roof Terrace, που πλέον λειτουργεί και το χειμώνα, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέες συναντήσεις στο αγαπημένο Moorings.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved