Inside Stories

BREEZE Watches: Into the Blue!

Το hottest color trend του φετινού χειμώνα είναι αδιαμφισβήτητα το μπλε - το χρώμα που μαγνητίζει και σαγηνεύει όλα τα βλέμματα!

Το αγαπημένο μας fashion watch brand, BREEZE, προτείνει και φέτος τις πιο up-to-date αποχρώσεις της σεζόν, αφιερωμένες σε όλες εμάς που θέλουμε να ακτινοβολούμε δυναμισμό 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα!

Επιλέξαμε για εσάς τέσσερα εκπληκτικά ρολόγια, ανάμεσα από τα αμέτρητα σχέδια της ολοκαίνουργιας συλλογής ρολογιών BREEZE, στις πιο must-have αποχρώσεις του μπλε που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε κάθε στιγμή, όπου κι αν βρεθείτε!

Αυτές τις γιορτές, ξεχωρίστε επιλέγοντας ρολόγια & χρονογράφους, με μπρασελέ ή λουράκι σιλικόνης, με εντυπωσιακά καντράν & απίθανες σχεδιαστικές λεπτομέρειες στις πιο hot αποχρώσεις του μπλε, για super-stylish εμφανίσεις!

Το αψεγάδιαστο design και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια των ρολογιών BREEZE , θα ανταμείψει τις προσδοκίες σας! Και φυσικά, δεν θα χρειαστεί να τα αποχωριστείτε στιγμή, αφού όλα τα ρολόγια BREEZE είναι αδιάβροχα (100μ.)!

«Ακολουθείστε» τα αγαπημένα σας ρολόγια BREEZE στο Facebook ή και στο Instagram, για να μαθαίνετε πρώτες τα latest news & trends του brand!

Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved