Πόση…. επιστημονική φαντασία αντέχεις;
Inside Stories

Πόση…. επιστημονική φαντασία αντέχεις;

Ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που τρελαίνονται με τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας; Τότε φέτος το χειμώνα έχεις ένα λόγο παραπάνω για να «κολλήσεις» μπροστά στο μικρό σου δέκτη!

Η Τζούπιτερ είναι μια κοπέλα που δουλεύει καθαρίστρια σε σπίτια, μέχρι που έρχεται αντιμέτωπη με μια απίστευτη μοίρα. Είναι αυτή που πρέπει να πολεμήσει για να προστατέψει τους κατοίκους της Γης από μια αρχαία, καταστροφική οργάνωση. Οι Άντι και Λάνα Γουατσόφσκι, που μας έφεραν την τριλογία του «Matrix», επιστρέφουν με την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ» και πρωταγωνιστές τον Τσάνινγκ Τέιτουμ και τη Μίλα Κούνις. Προσοχή: Μην ξεχάσετε να δείτε τους τίτλους τέλους...


Η βιβλική ιστορία της εξόδου των Εβραίων από την Αίγυπτο μεταφέρεται στην οθόνη από τον μάστερ των επικών ταινιών, Ρίντλεϊ Σκοτ, στο «H Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες». Μια μεγαλειώδης παραγωγή που κόβει την ανάσα κι έχει στο ρόλο του Μωυσή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Κρίστιαν Μπέιλ και συμπρωταγωνιστές του, τους Τζόελ Έντγκερτον, Τζον Τορτούρο, Άαρον Πολ, Σιγκούρνι Γουίβερ και Μπεν Κίνγκσλεϊ.


Στο Γιοχάνεσμπουργκ του άμεσου μέλλοντος, την αστυνόμευση έχουν αναλάβει ρομπότ. Όταν μια ομάδα κακοποιών κλέβει ένα από αυτά τα ρομπότ - αστυνομικούς, τον «Chappie» του παρέχει ένα καινούργιο πρόγραμμα, το οποίο του δίνει την ικανότητα να έχει τις δικές του σκέψεις και τα δικά του αισθήματα. Στην ταινία «Chappie», η οποία συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με την περιπέτεια, πρωταγωνιστούν οι Χιου Τζάκμαν, Ντεβ Πατέλ και Σιγκούρνι Γουίβερ.
Αν θελήσετε να ξεχαστείτε βλέποντας μια ακόμα ποιοτική ταινία που έρχεται κατευθείαν από το Χόλιγουντ, τα κανάλια Novacinema, είναι η επιλογή σας. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!


Ο πάντα γοητευτικός Κιάνου Ριβς, επιστρέφει -καλύτερος από ποτέ- ως «John Wick», για να εκδικηθεί αυτούς που του στέρησαν τα τελευταία πράγματα που τον κρατούσαν «δεμένο» με τη νεκρή γυναίκα του. Όταν του κλέβουν το αυτοκίνητο αντίκα και σκοτώνουν το κουτάβι που η αγαπημένη του γυναίκα του είχε κάνει δώρο, ο εκτελεστής αν και είχε αποσυρθεί, επιστρέφει για να πάρει την εκδίκησή του. Οι κριτικοί το λάτρεψαν, εκθειάζοντας τις ερμηνείες, τα οπτικά εφέ και τις σκηνές δράσεις.


Τέλος, στην γεμάτη βρετανικό χιούμορ και αναφορές στον Τζέιμς Μποντ, κατασκοπική περιπέτεια «Kingsman: Η μυστική υπηρεσία», ήρωας είναι ένα παιδί που ζει στους δρόμους και βρίσκεται ξαφνικά να εκπαιδεύεται από μια οργάνωση κατασκόπων σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόγραμμα. Παράλληλα μια οικολογική συνομωσία απειλεί παγκόσμια τον πλανήτη. Τους βασικούς ρόλους κρατούν, οι Κόλιν Φερθ, Τάρον Έγκερτον, Σάμιουλ Λ. Τζάκσον.
Αλήθεια, τι καλύτερο από ένα ταξίδι στη φαντασία; Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που η μαγεία έτσι κι αλλιώς ζει μέσα μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved