Κοιμήσου σαν… σταρ στη δική σου κρεβατοκάμαρα!
Inside Stories

Κοιμήσου σαν… σταρ στη δική σου κρεβατοκάμαρα!

Οι σταρ, με το επιβαρυμένο πρόγραμμα που έχουν, είναι δεδομένο πως το σημείο του σπιτιού που λατρεύουν να βρίσκονται είναι... η κρεβατοκάμαρα!

Η αλήθεια είναι πως όποια προσπάθεια κι αν κάνουμε να διατηρήσουμε ένα στιλ στο σπίτι μας, το οποίο θα κάνει και τους καλεσμένους μας να αισθάνονται άνετα, κατά βάση η κρεβατοκάμαρα είναι το μοναδικό δωμάτιο που αντανακλά την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη και το προσωπικό του γούστο.
Εάν ψάχνετε ιδέες για να δώσετε νέα «πνοή» στην κρεβατοκάμαρά σας, «πατήστε» πάνω στη διακόσμηση που επέλεξαν διάσημοι σταρ ανά τον κόσμο και φτιάξτε το δικό σας προσωπικό «παλατάκι»!
Στα Έπιπλα GAND θα βρείτε ό,τι κι αν ζητήσετε, αφού θα ερωτευτείτε την ξεχωριστή του συλλογή από κρεβατοκάμαρες, σε εξαιρετική ποιότητα και μοναδικές τιμές!
Εάν λατρεύετε τους λευκούς τόνους και τις κλασσικές γραμμές, με γήινες αποχρώσεις, όπως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, για μια ήρεμη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα, τότε η σειρά Taria είναι ακριβώς ό,τι ζητάτε. Η κρεβατοκάμαρα έχει επένδυση από δέρμα λευκό και λεπτομέρειες από αμερικάνικη καρυδιά στο κεφαλάρι, ενώ τα κομοδίνα είναι ενσωματωμένα και κρεμαστά, δίνοντας έτσι μοντέρνο και ιδιαίτερο ύφος στο χώρο.
Στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού κυριαρχεί ένας πολύ όμορφος συνδυασμός κλασσικών και παραδοσιακών στοιχείων, σε φυσικές ξύλινες αποχρώσεις, που δημιουργούν ένα σοφιστικέ και άνετο χώρο. Εάν είστε αυτής της «φιλοσοφίας» τότε πρέπει να εξερευνήσετε τα... άδυτα της σειράς Vegas, μιας κρεβατοκάμαρας κατασκευασμένης από ξύλο αμερικάνικης καρυδιάς σε φυσικό χρώμα. Στο κεφαλάρι υπάρχει και μια πινελιά σε ύφασμα για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα! Θα εκπλαγείτε από τους χώρους στα κομοδίνα, με τα βαθιά συρτάρια και τους μηχανισμούς με φρένα, για αθόρυβη και εύκολη λειτουργία.
Εάν, από την άλλη, λατρεύετε την πολυτέλεια και προτιμάτε μια πληθωρική και εκκεντρική κρεβατοκάμαρα, με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, όπως αυτό που εκπέμπει η κρεβατοκάμαρα της Ντονατέλλα Βερσάτσε, τότε η σειρά Rita είναι ο... προορισμός σας! Ένα πραγματικά εντυπωσιακό κρεβάτι με επένδυση από αδιάβροχο ύφασμα. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι να βάλουμε ή πως να βάψουμε τον τοίχο του υπνοδωματίου που ακουμπάει το κρεβάτι για να ομορφύνει ο χώρος. Σε αυτή την περίπτωση, το πολύ ψηλό και επιβλητικό κεφαλάρι με τεχνοτροπία καπιτονέ μοντέρνο, με έξτρα ραφές σε διαφορετικό χρώμα και περιμετρικό φιλέτο, είναι από μόνο του ό,τι πιο ωραίο θα μπορούσατε να σκεφτείτε για να διακοσμήσετε το δωμάτιο!
Μπορείτε να διαλέξετε τη δική σας κρεβατοκάμαρα, ανάλογα με το γούστο σας, να προσαρμόσετε τις διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας ή να δημιουργήσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, αρκεί να επισκεφθείτε τα Έπιπλα GAND. Διαβάστε περισσότερα στο www.epiplagand.gr.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved