Το συγκλονιστικό post του πιλότου για το τέλος ραγίζει καρδιές...
Inside Stories

Το συγκλονιστικό post του πιλότου για το τέλος ραγίζει καρδιές...

Ραγίζουν καρδιές σε όλη την Ελλάδα από την τραγωδία στην Κίναρο. 

Σήμερα εντοπίστηκε και η σορός του τρίτου αξιωματικού και χειριστή του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212, Αναστάσιου Τουλίτση που κατέπεσε την Πέμπτη (11/02/2016) στη Νήσο Κίναρο κατά τη διάρκεια άσκησης.

Στο μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell που μετείχε στην άσκηση «Αστραπή 2/16» και κατέπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες επέβαιναν ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου και ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης.

Το προφίλ του γεμάτο από εικόνες των ταξιδιών του. Και γεμάτο από το λαμπερό του χαμόγελο. Κι ένα post, δυο χρόνια πριν που πραγματικά συγκλονίζει. Ο έμπειρος κυβερνήτης, λάτρης της θάλασσας, πριν δύο χρόνια έγραφε στο facebook του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το τέλος των διακοπών του

"The end". Από κάτω ένα φίλος του, του έγραψε: "Ένα ταξίδι είναι πάντα καλό όταν έχει τέλος..." για να απαντήσει λίγο αργότερα ο ίδιος : "Και κάποιος είπε ότι .... αξιζει να φύγεις για τη στιγμη που θα γυρίσεις". Δυστυχώς τα τρία παλλικάρια από αυτό το ταξίδι δεν γύρισαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved