Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά βράβευσε το διεθνή άσο του Ποδοσφαίρου Λουσιάνο ντε Σόουζα
Inside Stories

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά βράβευσε το διεθνή άσο του Ποδοσφαίρου Λουσιάνο ντε Σόουζα

To διεθνή άσο του ποδοσφαίρου Λουσιάνο Ντε Σόουζα βράβευσε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά για την προσφορά του στον Αθλητισμό, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στον Πειραιά.

Το τιμητικό κύπελλο παρέδωσε στον πασίγνωστο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ο κ. Αντώνης Γλύκας, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Εκτός από τη βράβευση, οι σπουδαστές Προπονητικής και Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και μετέπειτα προπονητή άλλων ελληνικών ομάδων, στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης, ποιοτικής τους εκπαίδευσης στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής αστέρας μίλησε στους σπουδαστές και σπουδάστριες των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων» και «Βοηθός Φυσικοθεραπευτή» για την εμπειρία του στα γήπεδα, αλλά και για τον καταλυτικό ρόλο που παίζει ο Προπονητής στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των επιδόσεων των αθλητών.
Ο Λουσιάνο Ντε Σόουζα, ο οποίος μετρά στο ενεργητικό του περισσότερες από 300 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλημάτων και έχει σκοράρει σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις με σημαντικές διακρίσεις, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνιζόμενος σε ελληνικές ομάδες και σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στον Αθλητισμό από τη θέση του Προπονητή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved