Όχι, δεν είναι φάρσα, μπορείς να αδυνατίσεις σε μια ημέρα!
Inside Stories

Όχι, δεν είναι φάρσα, μπορείς να αδυνατίσεις σε μια ημέρα!

Διάβασε και θα καταλάβεις...

Πόσες φορές δεν έχεις ευχηθεί να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις χωρίς περιττά κιλά, χωρίς τοπικό πάχος, με σώμα αλλαγμένο και ανανεωμένο; Εμείς άπειρες... Η αλήθεια είναι πως αυτές οι ευχές δεν πιάνουν, το να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις δηλαδή πιο αδύνατη. Αυτό που μάθαμε ωστόσο, είναι πως μπορείς να μπεις στην Ορθοβιοτική και να βγεις χωρίς τοπικό πάχος, ΧΩΡΙΣ να σε ακουμπήσει νυστέρι. Too good to be true; Όχι δεν είναι!

Πως γίνεται θα μας ρωτήσεις, με την θεραπεία AQUALYX είναι η απάντηση. Πρόκειται για μια νέα θεραπεία λιποδιάλυσης η οποία απαλλάσσει απλά και με ασφάλεια γυναίκες και άνδρες από τα τοπικά «μαξιλαράκια λίπους». Με ποιον τρόπο το κάνει; Χρησιμοποιεί ως όπλο της ένα οξύ που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός για τον ίδιο σκοπό, την καύση δηλαδή του λίπους! Τέλειο; Πιο συγκεκριμένα, το οξύ λειτουργεί σαν «τορπίλη» διαλύοντας το τοπικό λίπος που δεν υποχωρεί με διατροφή και άσκηση.

Πως γίνεται τώρα... Η θεραπεία γίνεται με ενέσεις και το AQUALYX εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελόνων. Αμέσως μετά την εφαρμογή, η περιοχή μπορεί να κοκκινίσει και να παρουσιάσει ένα ελαφρύ πρήξιμο. Όπως συμβαίνει σε κάθε θεραπεία με υποδερμικές βελόνες, είναι πιθανό να εκδηλωθεί ένα πολύ μικρό αιμάτωμα. Όλα αυτά θεωρούνται αναμενόμενες παρενέργειες και υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να το κάνεις και απλά να πας μετά στο γραφείο σου αλλά να προσέξεις να μην βάλεις κανένα καλλυντικό, να αποφύγεις άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας και να μην ασκηθείς έντονα.

Τα αποτελέσματα γίνονται ολοένα και πιο εμφανή με κάθε ημέρα και μπορείς να το κάνεις για να απαλλαγείς από το τοπικό λίπος στους γλουτούς, στο πρόσωπο (διπλοσάγωνο), στα χέρια, στην μέση, στους γοφούς, στα ψωμάκια (εννοείται), στα γόνατα, στο στήθος και στα εσωτερικά των μηρών. Και επειδή θα μας ρωτήσεις, μάθε πως δεν πονάει καθόλου. Η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη αλλά μπορείς να ζητήσεις τοπικό αναισθητικό αν έχεις μεγάλη ευαισθησία.

Δεν είναι υπέροχα νέα; Βέβαια είναι αλλά σου έχουμε και άλλα... 2 τυχερές θα κερδίσουν εντελώς δωρεάν από μια θεραπεία AQUALYX στην Ορθοβιοτική για να υποδεχτούν το καλοκαίρι με... άλλον αέρα. Για να είσαι μια από αυτές δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved