Το CNN Greece στο «άβατο» της Πανορθόδοξης Συνόδου στην Κρήτη
Inside Stories

Το CNN Greece στο «άβατο» της Πανορθόδοξης Συνόδου στην Κρήτη

Το CNN Greece στο «άβατο» της Πανορθόδοξης Συνόδου στην Κρήτη

Το CNN Greece πέρασε το κατώφλι του... άβατου της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, εκεί που γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες για τη διοργάνωση από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου 2016, της Πανορθόδοξης Συνόδου.

Με το φωτογραφικό φακό του κατέγραψε μια προς μια τις εργασίες που γίνονται τόσο στο εσωτερικό του συνεδριακού χώρο του όσο και στο προαύλιό του.
Επίσης, το CNN Greece, παρουσιάζει το σχέδιο με την τελική διάταξη των θέσεων που θα καθίσουν οι Προκαθήμενοι και οι αντιπροσωπείες των Ορθοδόξων Εκκλησιών.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος Α’ σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη τη Δευτέρα στις 6 Ιουνίου, επισημαίνει ότι: «Δεν έχουμε επηρεαστεί από τις διαδόσεις που γίνονται και λέγονται. Είμαστε σταθεροί και αμετακίνητοι και προσδοκούμε τη μέρα που θα ξεκινήσει το μεγάλο αυτό γεγονός» .
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο που πρότεινε την Κρήτη για τη διοργάνωση της Πανορθόδοξης και τους Προκαθήμενους που δέχθηκαν την πρότασή τους. Μεταφέρει επίσης τη χαρά όλων των Κρητικών για τη διοργάνωση στη Μεγαλόνησσο του μεγαλύτερου εκκλησιαστικού γεγονότος του 21ου αιώνα. Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved