Καλλίγραμμα κορμιά διασήμων συντηρούνται με… παγωτά!
Inside Stories

Καλλίγραμμα κορμιά διασήμων συντηρούνται με… παγωτά!

Πόσες φορές δεν ζηλέψαμε ένα παγωτό; Πόσες φορές δεν ζηλέψαμε και ένα καλλίγραμμο σώμα; Μπορούν αυτά να συνεργαστούν; Μπορούν! Αρκεί να βρεις τον τρόπο να απελευθερώσεις τα πιο άγρια ένστικτά σου! Τότε θα κυριαρχήσεις!

Το Magic, το παγωτό-σύμβολο της αληθινής απόλαυσης, και αυτό το καλοκαίρι κάνει κατάληψη στις καρδιές μας με την πιο εθιστική σειρά: Magic Double.


Τρεις υπέροχες γεύσεις σε περιμένουν σ τα ψυγεία της Algida: Magic Double Chocolate, Magic Double Caramel και Magic Double Peanut Butter! «Release the Beast. Dare to go Double» και οι pleasure seekers απελευθερώνουν τα άγρια ένστικτα και τις αισθήσεις τους, μόλις αφεθούν στο πιο απολαυστικό παγωτό που έχουν δοκιμάσει ποτέ!


Τους διάσημους φαίνεται να έχει ξετρελάνει η νέα γεύση Magic Double Peanut Butter. Πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό γλυκιάς και αλμυρής γεύσης. Το βελούδινο παγωτό με γεύση φιστικοβούτυρο, η σοκολατένια επικάλυψη, η έξτρα στρώση από σιρόπι φιστικοβούτυρο -όλα καλυμμένα από την εκλεπτυσμένη σοκολάτα Magic που προέρχεται από υψηλής ποιότητας κακάο- συνθέτουν τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό και το νέο Magic Double Peanut Butter υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία...


Δες μερικές φωτογραφίες για να καταλάβεις τι εννοούμε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved