Η Selena Gomez με Hilfiger Collection
Inside Stories

Η Selena Gomez με Hilfiger Collection

Το Tommy Hilfiger group, το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Selena Gomez φόρεσε Hilfiger Collection για να εμφανιστεί στο “Carpool Karaoke” της τηλεοπτικής εκπομπής Late Late Show with James Corden.

Η Selena Gomez φόρεσε ένα ριγέ πόλό t-shirt από την συλλογή Hilfiger Collection Spring 2016.

Η Hilfiger Collection είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger παγκοσμίως.

ΠΟΤΕ: 21 Ιουνίου 2016

Link to the episode
https://www.youtube.com/watch?v=mNcdlLIOdNw

Photo credit: Wenn Images

# # #

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), underwear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη.

Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved