Θάνατος από καρκίνο του εντέρου: Η διατροφή που μειώνει κατά 70% τον κίνδυνο
Inside Stories

Θάνατος από καρκίνο του εντέρου: Η διατροφή που μειώνει κατά 70% τον κίνδυνο

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο συχνότερος καρκίνος του πεπτικού συστήματος, ο τρίτος συχνότερος καρκίνος στους άνδρες και ο δεύτερος συχνότερος στις γυναίκες.

Υπολογίζεται ότι κάθε άνθρωπος έχει περίπου 5% πιθανότητες στη ζωή του να αναπτύξει καρκίνο του παχέος εντέρου.
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, στη Βοστώνη, πραγματοποίησαν μελέτη βασιζόμενοι σε στοιχεία από 1.659 ασθενείς οι οποίοι είχαν διαγνωστεί με τη νόσο.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved