Ποια είναι η σπιρουλίνα;
Inside Stories

Ποια είναι η σπιρουλίνα;

Σπιρουλίνα, γένος θηλυκό, καταπράσινη, γεμάτη προτερήματα και φυσικά κάλλη, μία κυρία που αξίζει την προσοχή σας!

Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω
Γνωρίζετε πολλές γυναίκες καθημερινά, λοιπόν ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και μία που θα αλλάξει τη ζωή σας και δεν ζητάει τίποτα απολύτως από εσάς! Μόνο θα σας δίνει και μόνο θα σας προσέχει. Κάπου την ξέρετε... Κάπου κάποιος κάποτε σας έχει μιλήσει για εκείνη... Είναι η σπιρουλίνα και ήρθε η ώρα να μπει στη ζωή σας!

Η σπιρουλίνα ζει στο νερό, το γλυκό νερό και είναι ένα μικροσκοπικό φύκι. Μην κλείνεις τη σελίδα αυτή! Σε ενδιαφέρει κι ας είναι φύκι! Γιατί πολύ απλά αυτή η καταπράσινη κυρία περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου!

Περιέχει πρωτεΐνες, όλα τα αμινοξέα, λιπίδια, σάκχαρα, βιταμίνες (Β1, Β5 και Β6), χλωροφύλλη, τέσσερις διαφορετικές μοριακές μορφές β-καροτίνης και μεγάλες ποσότητες φυτοθρεπτικών, μετάλλων (σίδηρος, κάλιο, μαγνήσιο κ.α.), ιχνοστοιχείων και βιταμινών Ε, Α, Κ. Με λίγα λόγια είναι υπερτροφή!

H τέλεια σχέση!
Μπήκε στη ζωή σου. Και τώρα; Η σπιρουλίνα από την Superfoods είναι ιδιαίτερα πλούσια σε πλήρεις και υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνες. Είναι 58 φορές πιο πλούσια σε σχέση με το ωμό σπανάκι και 28 φορές πιο πλούσια σε σχέση με το ήπαρ του ωμού βοδινού!

Είναι 3 φορές πιο πλούσια πηγή βιταμίνης Ε σε σύγκριση με το σπόρο του σιτάλευρου και η βιολογική της αξία είναι 49% μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη της συνθετικής βιταμίνης Ε.

Η σπιρουλίνα είναι πολύ πλούσια σε πληθώρα συστατικών, που μάλιστα δεν υπάρχουν σε καμία άλλη φυτική τροφή σε τέτοια έκταση ή αναλογίες. Επίσης τα διατροφικά συστατικά που περιέχει αυτό το θαυματουργό φυτό απορροφούνται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 95%!

Τι άλλο να ζητήσεις από εκείνη;

Σε έρευνες αρκετά άτομα αναφέρουν ότι η κατανάλωση σπιρουλίνας τους προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι σε ασθένειες, ταχύτερη ανάρρωση, περισσότερη ενέργεια, αυξημένη αντοχή και βελτίωση των σωματικών και πνευματικών επιδόσεων.

Αυτή η κυρία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη! Άφησέ την να μπει στη ζωή σου και πάρε όλα όσα έχει να σου προσφέρει! Θα βγεις μόνο κερδισμένος!

*Έξτρα trivia για να το παίζεις έξυπνος στα επιτραπέζια
Η NASA χαρακτήρισε τη Σπιρουλίνα «τροφή του μέλλοντος» και ο ΟΗΕ «ιδανική τροφή για την ανθρωπότητα», αφού με τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά και σε τόσο μεγάλες ποσότητες που τα περιέχει, αποτελεί πολύτιμη τροφή σε περιπτώσεις υποσιτισμού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved