«Stand up for U 2016»: Μια παράσταση για τη UNICEF και τα παιδιά
Inside Stories

«Stand up for U 2016»: Μια παράσταση για τη UNICEF και τα παιδιά

Για τρίτη συνεχή χρονιά, stand-up κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν τη UNICEF και το έργο που επιτελεί για τους πιο αθώους και αδύναμους πολίτες της διεθνούς κοινότητας, τα παιδιά.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 23:45 θα μεταδοθεί από τον Alpha η βιντεοσκοπημένη παράσταση «Stand up for U 2016», που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μια διοργάνωση-θεσμός που ξεκίνησε με την πρωτοβουλία του Γιώργου Χατζηπαύλου και η οποία αγκαλιάστηκε θερμά από κοινό και καλλιτέχνες από την πρώτη στιγμή.

Φέτος, πραγματοποιήθηκαν δύο παραστάσεις στην Αθήνα με την αφιλοκερδή συμμετοχή των καλύτερων stand – up κωμικών της χώρας και την παρουσία κωμικού από την Αγγλία, για να χαρίσουν το γέλιο, τη συγκίνηση και τελικά την ελπίδα, σαν ένα μικρό δώρο ζωής στα παιδιά που το χρειάζονται.

Οι stand-up κωμικοί (αλφαβητικά): Στέλιος Ανατολίτης, Δημήτρης Δημόπουλος, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Ήρα Κατσούδα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Αντρέας Πασπάτης, Αριστοτέλης Ρήγας, Αλίκη Τσακούμη, Λάμπρος Φισφής αλλά και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, εμπνευστής και δημιουργός του Stand up for U στην παρουσίαση και τη σκηνοθετική επιμέλεια, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και σκορπίζουν άφθονο γέλιο.
Μαζί τους και ο Ben Norris, ένας από το πιο γνωστούς Άγγλους κωμικούς και μέλος του Comedy Store, του μεγαλύτερου και σπουδαιότερου comedy club στον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved