Ο Λέοναρντ Κοέν είναι έτοιμος να χορέψει με τον θάνατο
Inside Stories

Ο Λέοναρντ Κοέν είναι έτοιμος να χορέψει με τον θάνατο

"Είμαι έτοιμος να πεθάνω" είπε σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο 82χρονος Καναδός τραγουδοποιός Λέοναρντ Κοέν. Σε μία σπάνια και ιδιαίτερης σημασίας εξομολόγηση ζωής στον New Yorker, ο Λέοναρντ Κοέν αποκάλυψε με σιγουριά ότι η στιγμή να πεθάνει έχει επισήμως φτάσει και ο ίδιος έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα. Καθώς ο χρόνος στενεύει, χωρίς να φοβάται το θάνατο, με πλήρη επίγνωση της κατάστασης του ο Κοέν τονίζει ότι θέλει να τελειώσει όσα ξεκίνησε.

Στη κατοχή του έχει ήδη μία σειρά από ποιήματα και κομμάτια τα οποία είναι έτοιμα να ηχογραφηθούν και μετέπειτα κυκλοφορήσουν, παρόλα αυτά δεν φέρεται να αισθάνεται σίγουρος για κάτι τέτοιο και πιστεύει ότι δεν θα προλάβει να το πετύχει. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει μιας και τα ερεθίσματα και οι υποχρεώσεις, όπως αυτές του πατέρα, συζύγου και οικογενειάρχη έχουν λιγοστέψει δραματικά με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εντοπίσει πηγές έμπνευσης στη ζωή του.

Σε ένα από τα σημεία τα οποία καθηλώνουν στη συνέντευξη στον New Υorker, είναι η περιγραφή του Κοέν για την "θνητή" του ιδιότητα την οποία συνδέει άμεσα με την αδυναμία των τελευταίων ετών να παίξει κιθάρα ή και άλλα όργανα. "Δυσκολεύομαι πλέον να παίξω κιθάρα, έχω χάσει τις δυναμικές μου" λέει και αναφέρεται στην προσπάθεια του επενδύσει σε άλλες τεχνικές και συνθεσάιζερ που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να ηχογραφήσει μουσική με ευκολότερους και πιο άμεσους τρόπους σε αυτό το στάδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved