Στο Playboy θα χυθεί αίμα: O Χιου Χέφνερ Jr. στη ναυαρχίδα του έντυπου σεξ
Inside Stories

Στο Playboy θα χυθεί αίμα: O Χιου Χέφνερ Jr. στη ναυαρχίδα του έντυπου σεξ

Σύννεφα έχουν μαζευτεί επάνω από το αρχηγείο των Playmate. Ο 90χρονος ιδρυτής και επινοητής του softcore ερωτισμού Χιου Χέφνερ παραιτήθηκε από επικεφαλής αφήνοντας στη θέση του τον γιο του, Κούπερ Χέφνερ και έτσι ξεκίνησε η σφαγή στο Playboy ξεκίνησε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο 25χρονος γόνος ήταν από την αρχή ενάντιος στην πολιτική λιγότερου γυμνού που ξεκίνησε στο περιοδικό από τον Μάρτιο, σε μια προσπάθεια του να αυξήσει τα έσοδα και να τοποθετηθεί ξανά στην αγορά του αντρικού στιλ με κάτι από φωτογραφία με αναφορές στα εργαλεία των millennial -Instagram, Snapchat, Instagram Stories που είναι Snapchat και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Ο Ben Kohn, διευθύνων Σύμβουλος με θέση κομβική ανάμεσα στο brand του Playboy και της Rizvi Traverse, της ουσιαστικής ιδιοκτήτριας εταιρίας του περιοδικού ,επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι του θρόνου έληξε και ο Χιου Χέφνερ Jr. θα ορίσει την επόμενη μέρα της επιχείρησης. Kάτι που ο γιος του Χιου Χέφνερ από τον δεύτερο γάμο του είχε ήδη ανακοινώσει από τον Αύγουστο στο Twitter του.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved