Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Το μεγάλο μυστικό της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ!
Inside Stories

Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Το μεγάλο μυστικό της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ!

Ειδήσεις για Επίσκεψη Ομπάμα: Επτασφράγιστο μυστικό το πρόγραμμα του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

Από ώρα σε ώρα αλλάζουν τα σχέδια ασφαλείας από τις μυστικές υπηρεσίες. Κανείς δεν γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια ούτε τις ώρες των ραντεβού που θα έχει ο Μπάρακ Ομπάμα, ούτε τις διαδρομές που θα ακολουθήσει. Ποιο είναι όμως το μεγάλο μυστικό της επίσκεψης Ομπάμα; Από τη μία, η «απόλυτη» επικράτηση του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ και η «ηχηρή» ήττα του κόμματος των Δημοκρατικών του Ομπάμα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου και από την άλλη, το τρομοκρατικό χτύπημα κατά της γαλλικής πρεσβείας στην «καρδιά» της Αθήνας τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, χαλούν πρόωρα την επικοινωνιακή «φιέστα» της κυβέρνησης.

Καθώς το πρόγραμμα της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα θα βρίσκεται -για λόγους ασφαλείας- σε συνεχή διαμόρφωση μέχρι και την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ θα αφιχθεί στην Αθήνα με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved