Ξέσπασε η Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου για τον πόλεμο που δέχεται ο πνευματικός της
Inside Stories

Ξέσπασε η Ελισάβετ Κωνσταντίνιδου για τον πόλεμο που δέχεται ο πνευματικός της

Στα δυο έχει χωριστεί ενορία στο Βόλο, εξαιτίας της απόφασης της Μητρόπολης Δημητριάδος να μεταθέσει τον πατέρα Γεώργιο Δεληκώστα από τον ναό της Παναγίας Τρύπας στην περιοχή σε απομακρυσμένη ενορία, εξαιτίας καταγγελιών από μερίδα πιστών.

Ο ιερέας με τα γαλάζια μάτια, φοράει δερμάτινα πάνω από τα ράσα, οδηγεί μηχανή Harley, έχει προφίλ στο facebook, καπνίζει πίπα και πίνει καφεδάκι στο εξωτερικό χώρο του παρεκκλησιού με τους πιστούς. Αυτά κι άλλα πολλά που κάνουν λόγο για εξορκισμούς και τελετές ξεσήκωσαν μερίδα πιστών που ζητούν την απομάκρυνση του.

Μετά την απομάκρυνση του ωστόσο μεγάλο μέρος του ποιμνίου ξεσηκώθηκε. Ανάμεσά τους και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Όλο αυτό είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ, γιατί τον πατέρα τον συνάντησα. Με πήγαν κάτι φίλοι κι όσοι ξέρουν, γνωρίζουν πως δεν είμαι από αυτούς που τρέχουν στις εκκλησίες, αλλά όμως έχω μια βαθιά πίστη για τα πράγματα, για Εκείνον και για τον Θεό που έχουμε μέσα μας. Για την πίστη που πρέπει να έχουμε σαν άνθρωποι για να μπορέσουμε να πορευτούμε, γιατί χωρίς πίστη δεν μπορεί να γίνει τίποτα», είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βασίλη Κοντογουλίδη στη Θεσσαλονόλη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo.

«Είμαι αγανακτισμένη. Είναι απαράδεκτο αυτό το πράγμα που γίνεται, γιατί έτσι κι αλλιώς εκείνος δεν θα χαθεί. Γιατί ένας άνθρωπος που έχει τον τρόπο να φέρνει κόσμο τον κόσμο κοντά του θα βρει τρόπο να κάνει κάτι. Αλλά γιατί να χαλάσουμε μια εστία που είχε γίνει εστία πολιτισμού κι όχι μόνο θρησκείας. Έκανε μαθήματα, είχε κοντά τους ανθρώπους, φρόντιζε τι είχε ο καθένας ανάγκη. Αν κάποιος δεν ήξερε γαλλικά, έκανε μια φορά την εβδομάδα μαθήματα γαλλικών. Έρχονταν παιδιά και μεγάλοι. Γινόταν δουλειά σε αυτή την εκκλησία», συνέχισε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved