Ανακαλύψαμε το καλύτερο δώρο για τα μικρά μέλη της οικογένειας
Inside Stories

Ανακαλύψαμε το καλύτερο δώρο για τα μικρά μέλη της οικογένειας

Τώρα τα παιδιά έχουν τη δική τους ώρα! Κάθε Παρασκευή στις 21:00 στα Novacinema μπορείς να τους χαρίσεις το ιδανικό δώρο για να απολαύσουν το τέλος της εβδομάδας. Οι καλύτερες παιδικές ταινίες με πολύ χιούμορ, περιπέτεια και αισιόδοξα μηνύματα κατακλύζουν τη μικρή οθόνη και δίνουν στα μικρά σου έναν ακόμη λόγο να χαμογελούν!

Παρόλα αυτά, μία ταινία είναι πάντοτε καλή ιδέα για να χαλαρώσουν και να ηρεμίσουν μετά από ένα κουραστικό πρωινό. Με την υπηρεσία Nova On Demand μπορείς να τα κάνεις ευτυχισμένα κάθε μέρα της εβδομάδας, καθώς έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις κινούμενα σχέδια, πρεμιέρες, σειρές και ντοκιμαντέρ οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους:

Τα μυαλά που κουβαλάς

Είναι μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που θα παρακολουθήσεις ευχάριστα με τα μικρά μέλη της οικογένειας. Πρόκειται για ένα απολαυστικό καρτούν της Pixar που σχολιάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά μέσα από μία συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης για την μικρή Ράιλι που μετακομίζει στο Σαν Φρανίσκο και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η πλοκή εκτός από την πραγματική δράση παρουσιάζει και το κέντρο ελέγχου των αισθημάτων της μικρής, όπως η Χαρά, ο Φόβος, ο Θυμός, η Αηδία και η Θλίψη. Πρόκειται για μία από τις πιο πρωτότυπες και ευρηματικές ταινίες κινουμένων σχεδίων η οποία έχει πάρει Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA καλύτερου animation!

Βρέχει Κεφτέδες

Χιούμορ και δράση σε μία πραγματικά «χορταστική» ταινία που θα σου ανοίξει την όρεξη! Η αστεία και τρομακτική βροχή φαγητού θα εντυπωσιάσει τα παιδιά όσο παρακολουθούν την καταιγιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων. Όλα ξεκινούν από την ιδέα του πρωταγωνιστή Φλιντ Λόκγουντ ενός μικρού εφευρέτη που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην πόλη του. Αυτή τη φορά όμως θέλει να δημιουργήσει κάτι που θα δώσει χαρά στους γύρω του. Κατασκευάζει λοιπόν μία μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό! Έτσι, ξαφνικά ο ουρανός αρχίζει να βρέχει χάμπουργκερ αλλά και... μακαρονάδες ανεμοστρόβιλους και γιγάντιους κεφτέδες! Πώς ο μικρός επιστήμονας θα σώσει τον κόσμο;

Ο μικρός Νικόλας

Σίγουρα γνωρίζεις τον Μικρό Νικόλα από την πρωτότυπη σειρά βιβλίων του Ρενέ Γκοσινί. Η κινηματογραφική του αποτύπωση είναι εξίσου ενδιαφέρουσα καθώς βλέπουμε τον κόσμο όπως ακριβώς αποτυπώνεται μέσα από τα μάτια και το μυαλό ενός ζωηρού και αθώου μαθητή του δημοτικού. Ο Νικόλας είναι μέλος μία τυπικής γαλλικής οικογένειας της δεκαετίας του '50. Φέρνει τα πάνω κάτω στην πόλη με τις σκανταλιές του και ζει τις πιο διασκεδαστικές περιπέτειες με τους συμμαθητές σου. Τι θα κάνει όταν καταλάβει ότι σύντομα θα αποκτήσει αδερφάκι και οι γονείς του θα θελήσουν να τον ξεφορτωθούν;
Επιτέλους φτάσαμε σπίτι

Η φυλή του καλόκαρδου εξωγήινου Ουπς καταλαμβάνει τη γη και τη χρησιμοποιεί ως κρησφύγετο από το θανάσιμο εχθρό της. Εκείνος καταλάθος αποκαλύπτει τα ίχνη του στους εχθρούς και αναγκάζεται να δραπετεύσει. Έτσι, συμμαχεί με τη δυναμική Τιπ που αναζητά τη μητέρα της. Το χαριτωμένο δίδυμο ενώνει τις δυνάμεις του σε μία περιπέτεια φαντασίας με απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή, έντονα συναισθήματα, όμορφα τραγούδια και πολλά αισιόδοξα μήνυμα!

Θέλουν τα μικρά σου να ξανακούσουν κάποιο από τα τραγούδια του μικρού Ουπς; Κανένα πρόβλημα! Τώρα με τη Nova έχεις τη δυνατότητα να πατήσεις Pause & Play και Rewind για να σταματήσεις την προβολή ή να επαναλάβεις οποιαδήποτε σκηνή!

Επιπλέον, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μπορείς να δημιουργήσεις την πιο συναρπαστική ταινιοθήκη για τα παιδιά σου, εγγράφοντάς όσες ταινίες θέλεις στον σκληρό σου δίσκο! Κάνε την κάθε τους μέρα διαφορετική με τα καλύτερα κινούμενα σχέδια που θα τα διασκεδάσουν και θα τους χαρίσουν μερικά από τα πιο όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved