Ο Φιντέλ Κάστρο σε ηλικία 20 ετών κομπάρσος σε χολιγουντιανές ταινίες
Inside Stories

Ο Φιντέλ Κάστρο σε ηλικία 20 ετών κομπάρσος σε χολιγουντιανές ταινίες

Με την έντονη προσωπικότητα του δεν γοήτευσε μόνο διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ και του χώρου του θεάματος. Φαίνεται πως στα νιάτα του γοητεύτηκε και ο ίδιος από τη λάμψη των κινηματογραφικών στούντιο των ΗΠΑ.

Το περιοδικό «Variety» έφερε στο φως της δημοσιότητας μια εντελώς άγνωστη πτυχή της ζωής του Φιντέλ Κάστρο, γράφοντας πως τη δεκαετία του '40, κάπου στα 20 χρόνια του, έπαιξε ως κομπάρσος σε χολιγουντιανές παραγωγές.

Ένα φιλμ ήταν το «Holiday in Mexico». Εκεί ο Κάστρο υποδύθηκε έναν ζιγκολό που σύχναζε σε καμπαρέ της Αβάνας. Έλεγε μάλιστα την ατάκα: «Ναι, Γιάνκη! Η Αβάνα έχει τα πιο όμορφα και θερμόαιμα κορίτσια του κόσμου. Θα σου αρέσει εδώ». Ωστόσο, όπως σημειώνει το «Variety», στο μοντάζ κόπηκαν τα λόγια του, όχι όμως και η εμφάνιση του. Την «κινηματογραφική καριέρα» του Κάστρο φαίνεται, όπως αναφέρει η Espresso να επιβεβαιώνει και η Μεξικανική Ένωση Τεχνικών του Κινηματογράφου.

Ο πρόεδρος της ένωσης υποστηρίζει μάλιστα ότι «πρόκειται για ένα θέμα άγνωστο και αμφιλεγόμενο: το γεγονός ότι ο Φιντέλ στα νιάτα του εμφανίστηκε ως κομπάρσος σε αρκετές ταινίες, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved