Botox &Υαλουρονικό Οξύ: Πόσα γνωρίζετε για τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης;
Inside Stories

Botox &Υαλουρονικό Οξύ: Πόσα γνωρίζετε για τις κορυφαίες θεραπείες αντιγήρανσης;

Οι θεραπείες Botox και Yαλουρονικού Οξέος αναμφίβολα μονοπωλούν τις στήλες ομορφιάς των περιοδικών και των beauty blogs, ιδιαίτερα τώρα κατά την περίοδο των γιορτών.

Ωστόσο αξίζει να μάθουμε περισσότερα για τις δημοφιλείς αυτές θεραπείες αντιγήρανσης που υπόσχονται να ανανεώσουν την εμφάνισή μας και να μας χαρίσουν λάμψη. Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, μας εξηγεί περισσότερα.

IMG 6206

Τι είναι το botox;


Το botox είναι μία πρωτεΐνη που παράγεται από το μικρόβιο Clostridium Βotulinum και χρησιμοποιείται στην ιατρική πάνω από 35 χρόνια μετά από πληθώρα κλινικών μελετών που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Είναι ίσως η πιο δημοφιλής ενέσιμη, μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης που εφαρμόζεται για περισσότερα από 35 χρόνια από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρούργους, διεθνώς, προσφέροντας εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα. Στόχος της θεραπείας είναι η εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης άμεσα και αναίμακτα. Όταν η εφαρμογή γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο Δερματολόγο ή Πλαστικό χειρουργό τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και απόλυτα ασφαλή.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;


Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας και είναι υπεύθυνη για την ενυδάτωση του δέρματος. Είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων καθώς συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Εφόσον το υαλουρονικό οξύ εφαρμοστεί από έμπειρο γιατρό, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και φυσικό, οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα είναι σφριγηλό και ενυδατωμένο. Η θεραπεία είναι γρήγορη και ανώδυνη ενώ το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!

Πότε εφαρμόζεται η θεραπεία botox και πότε η θεραπεία υαλουρονικού οξέος;


Συχνά επικρατεί σύγχυση για το πότε είναι κατάλληλη η εφαρμογή botox και πότε είναι ιδανική η εφαρμογή θεραπείας υαλουρονικού οξέος. Το botox προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τις δυναμικές ρυτίδες έκφρασης, δηλαδή αυτές του μετώπου, του μεσόφρυου, των ματιών, του οβάλ του προσώπου και του λαιμού. Απ’ την άλλη η θεραπεία υαλουρονικού οξέως είναι ιδανική για το γέμισμα των βαθιών στατικών ρυτίδων, αυτών δηλαδή που έχουν ήδη σχηματιστεί και φαίνονται ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε ηρεμία. Το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται επίσης όταν επιθυμούμε την αύξηση του όγκου στα χείλη και τα ζυγωματικά. Οι δύο αυτές θεραπείες συνδυάζονται ιδανικά για μια ορατή ανανέωση και αναζωογόνηση στο πρόσωπο με αποτελέσματα που διαρκούν. Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι οι δυο αυτές θεραπείες προσφέρουν ορατή αναζωογόνηση της όψης άμεσα, αναίμακτα και με απόλυτη ασφάλεια.

Cosmetic Derma Medicine
Αθήνα: +30 210 6980451
Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240
Πάτρα: +30 2610 226562

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved