Μποτάκια για κάθε στιλ στην «καρδιά» του χειμώνα!
Inside Stories

Μποτάκια για κάθε στιλ στην «καρδιά» του χειμώνα!

Μποτάκια. Τα λατρεύουμε γιατί μπορούμε να τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να τα συνδυάζουμε με κάθε look.

Σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα, τα αγαπημένα μας μποτάκια μπορούν να μας βοηθήσουν να «αναβαθμίσουμε» την κάθε μας εμφάνιση εύκολα και γρήγορα.

Για να είσαι πάντα «in fashion» εμείς αποφασίσαμε σου παρουσιάσουμε τα μποτάκια που θα ομορφύνουν τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα και να σου δείξουμε τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για τη χρονιά που έρχεται! Μια από αυτές είναι το βελούδο! Ναι, το είδαμε στις πασαρέλες το Φθινόπωρο του 2016, όμως, αυτή η τάση ήρθε για να μείνει και το 2017!

Flat, με τακούνι, σε εντυπωσιακό βελούδο και μπροκάρ, σε all time classic μαύρο δέρμα για κάθε τύπο γυναίκας! Στα καταστήματα Tsakiris Mallas θα βρείτε τα πιο όμορφα και στιλάτα μποτάκια!

Το μαύρο, λεοπάρ δερμάτινο μποτάκι

Επειδή το λεοπάρ συνεχίζει να είναι τάση στη μόδα, το μποτάκι Tsakiris Mallas που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις το 2017.

mallas1

Δερμάτινα μποτάκια σε χρώμα του πούρου

Το χρώμα του πούρου είναι ένα χρώμα που κυριαρχεί και αυτή τη σεζόν και μπορεί να ταιριάξει με πολλά χρώματα. Συνδύασε το εκπληκτικό αυτό μποτάκι Tsakiris Mallas με γκρι, μαύρο, μπλε και εντυπωσίασε.

mallas2

Η μόδα επιβάλλει βελούδο και το 2017

Επειδή, όμως, η μόδα θέλει και βελούδο και το 2017, τα μποτάκια MASCHA από μπλε βελούδο από τα καταστήματα Tsakiris Mallas θα αποτελέσουν ένα από τα πιο «hot» trends της σεζόν.

mallas3

Τα all time classic μαύρα μποτάκια που θα σε συνοδεύουν παντού

Αυτά τα μαύρα μποτάκια Tsakiris Mallas θα σε συνοδεύσουν παντού, αφού θα τα συνδυάζεις και θα τα φοράς εύκολα και γρήγορα.

mallas4

Ψηλά μποτάκια για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Επέλεξε αυτά τα ψηλά, γκρι μποτάκια Tsakiris Mallas από συνθετικό καστόρι και εντυπωσίασε με κάθε σου βήμα!

mallas5

Χρυσά δερμάτινα μποτάκια για εσένα που θέλεις να… λάμπεις!

Για εσένα που θέλεις να λάμπεις και να «κλέβεις» τις εντυπώσεις ο Tsakiris Mallas έχει εκπληκτικά χρυσά μποτάκια από δέρμα. Άλλωστε, το χρυσό είναι ακόμη στη μόδα και συνεχίζει… δυναμικά την πορεία του στα ντεφιλέ.

mallas6

Βελούδο, βελούδο και πάλι βελούδο!

Αυτά τα μπλε βελούδο μποτάκια θα φροντίζουν να σου χαρίσουν την κομψότητα που χρειάζεσαι. Φόρεσέ τα για να δώσεις μια ξεχωριστή «πινελιά» στην εμφάνισή σου.

mallas7

Μαύρα μποτάκια με σχέδιο

Αν ψάχνεις για μαύρα μποτάκια τα οποία θα σου προσφέρουν έναν διαφορετικό και ιδιαίτερο τόνο στα look σου, τότε αυτό το ζευγάρι Tsakiris Mallas είναι το κατάλληλο για εσένα.

mallas8

Καστόρι για κάθε στιλ

Όμορφα, σικάτα και ευκολοφόρετα, αυτά τα γκρι καστόρι μποτάκια Tsakiris Mallas (με 11 πόντους τακούνι) θα τα φορέσεις παντού.

mallas9

Μπορντώ: Το «top» χρώμα του Χειμώνα

Τα δερμάτινα μποτάκια που μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία αποτελούν μία ακόμη «καυτή» πρόταση της σεζόν, αφού το μπορντώ είναι ένα κορυφαίο χρώμα για τον Χειμώνα.

mallas10

Μπες σε ένα κατάστημα Tsakiris Mallas ή επισκέψου την ιστοσελίδα tsakirismallas.gr για να βρεις τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μποτάκια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved