Πόπη Χατζηδημητρίου: Ταξιδεύει στο Παρίσι με την La stampa
Inside Stories

Πόπη Χατζηδημητρίου: Ταξιδεύει στο Παρίσι με την La stampa

H ελληνική μόδα ταξιδεύει!

Η Πόπη Χατζηδημητρίου μοιράζεται μαζί μας στιγμές από το ταξίδι της με την 100% Ελληνική LA STAMPA international fashion house στο Παρίσι, για το κορυφαίο international fashion trade show '' WHO'S NEXT''


Πάνω από 40000 επισκέπτες στο PORT DE VERSAILLES CENTRE στο Παρίσι,με περίπου 700 γαλλικά και διεθνή ready to wear brands να βρίσκονται εκεί για να τα γνωρίσει το διεθνές κοινό του σύγχρονου design. Brands, αγοραστές, δημοσιογράφοι και trendsetters από όλον τον κόσμο συναντιόνται, σε τέσσερεις λαμπερές μέρες μόδας, εκδηλώσεων και fashion parties.


Ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς, μόδας ,στην καρδιά του Παρισιού,με την ελληνική δημιουργία, έμπνευση και ποιότητα να ταξιδεύει, να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Νιώθω απίστευτα γεμάτη από εικόνες ,ομορφιά, εμπειρία και περηφάνια για την επιτυχία της παρουσίας της LA STAMPA στο Παρίσι, για την Ελλάδα που τολμά κια προχωρά με έμπνευση ,ποιότητα και αξίες.


"Παρίσι ηλιόλουστο και παγωμένο!!!!!!!!!!! Από -4 μέχρι 1 βαθμό όλο το πρωί!!!!!!!! Εικόνες γεύσεις αρώματα οοοοοοοολα μαγικό ταξίδι!!!!!!!!!!!!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved