Τα SAG Awards μέσα από τις γκριμάτσες της Γουινόνα Ράιντερ
Inside Stories

Τα SAG Awards μέσα από τις γκριμάτσες της Γουινόνα Ράιντερ

Ας μιλήσουμε λίγο για βραβεία, αυτής της εβδομάδας. Η ταινία Hidden Figures, η αληθινή ιστορία τριών Αφροαμερικανίδων, των Κάθριν Τζόνσον, Ντόροθι Βον και Μέρι Τζάκσον, επιστημόνων της NASA κατά τη διάρκεια της κατάκτησης του διαστήματος τη δεκαετία του 1960, απέσπασε το μεγαλύτερο από τα βραβεία του αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards), τα οποία θεωρούνται σημαντικό βαρόμετρο για τα 'Οσκαρ, στη δίωρη τελετή απονομής που διεξήχθη χθες βράδυ στο Shrine Auditorium & Expo Hall στο Λος Άντζελες και μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Ας συμφωνήσουμε ότι είναι μια νίκη και ένα κλείσιμο του ματιού στις γυναίκες που σήμερα γράφουν ιστορία στις ΗΠΑ. Παράλληλα ο Ντένζελ Ουάσινγκτον για το δράμα Fences και η 'Εμα Στόουν για το μιούζικαλ La La Land ανακηρύχθηκαν στους καλύτερους κινηματογραφικούς ηθοποιούς κατά τη διάρκεια μιας τελετής που σημαδεύτηκε από δηλώσεις που κατήγγειλαν την απόφαση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να απαγορεύσει την είσοδο στο αμερικανικό έδαφος σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες (Ιράν, Ιράκ, Λίβανος, Συρία, Σουδάν, Σομαλία και Υεμένη).

Το Hidden Figures με τις Ταράτζι Π. Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ και Τζανέλ Μονά απέσπασε το Screen Actors Guild (SAG) της καλύτερης ομαδικής ερμηνείας. "Η ιστορία αυτή δείχνει τι επιτυγχάνεται όταν βάζουμε στην άκρη τις διαφορές μας και ενωνόμαστε. Σας ευχαριστώ που εκτιμήσατε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες δεν είναι πια αφανείς", δήλωσε η Ταράτζι Π. Χένσον.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved