Βάλε στην άκρη το κινητό και ζήσε τη στιγμή: Έχεις μόνο 48 λεπτά στη διάθεσή σου!
Inside Stories

Βάλε στην άκρη το κινητό και ζήσε τη στιγμή: Έχεις μόνο 48 λεπτά στη διάθεσή σου!

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Μόλις 48 λεπτά έχουν στη διάθεσή τους καθημερινά οι Έλληνες για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τα στοιχεία σοκάρουν και ήρθαν στο «φως» έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Focus Bari για λογαριασμό της Vodafone αναφορικά με τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας!
Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο 48 λεπτά την ημέρα; Ποιον θα δούμε στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε; Ο χρόνος είναι λίγος, οι υποχρεώσεις πολλές και οι άνθρωποί μας αισθάνονται συχνά παραμελημένοι. Θέλουμε να συναντήσουμε τους φίλους μας, τα αδέρφια μας, τους γονείς μας, τον σύντροφό μας, αλλά έχουμε μόνο 48 λεπτά στη διάθεσή μας. To 48 είναι, λοιπόν, κάτι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που πιστεύαμε. Το 48 δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι η καθημερινότητά μας!

Βάλτε στην άκρη το κινητό και ζήστε τη στιγμή!
Όπως προκύπτει και από την έρευνα, είναι ιδιαίτερά σημαντικό να μην σπαταλάμε τον χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας και να βρίσκουμε τρόπους, ώστε να περνάμε ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα άτομα που έχουν σημασία για εμάς.
Μην ανησυχείτε! Με τη βοήθεια του Vodafone Thank you, του ολοκληρωμένου προγράμματος προνομίων, μπορούμε τώρα να βρούμε την οικογενειακή προσφορά που μας ταιριάζει για να απολαύσουμε μια μοναδική στιγμή με την οικογένειά μας. Ναι, η Vodafone μας παροτρύνει να απολαμβάνουμε στο μέγιστο τον ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους μας, δίνοντάς μας επιπλέον επιλογές για να τον αξιοποιήσουμε όπως θέλουμε.

Δεν χρειάζεται να πηγαίνει το μυαλό μας στα πιο εκκεντρικά πράγματα. Αρκεί να ψάξουμε να βρούμε τα μικρά, τα αληθινά και να προσπαθούμε πάντα να ζούμε τη στιγμή!
Τι μπορούμε να κάνουμε; Να πάρουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να πάμε σινεμά ή θέατρο. Μπορούμε, επίσης, να διασκεδάσουμε και να αξιοποιήσουμε τον χρόνο μας με ένα όμορφο, οικογενειακό γεύμα; Η κίνηση που θα κάνει ιδιαίτερο ό,τι κι αν επιλέξουμε είναι μία: «Να βάλουμε στην άκρη το κινητό και να απολαύσουμε τη στιγμή». Αφού στο λέει και η Vodafone. Kάν’ το!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved