“Σπουδές ηχοληψίας & μουσικής τεχνολογίας με τους Otherview”
Inside Stories

“Σπουδές ηχοληψίας & μουσικής τεχνολογίας με τους Otherview”

«Διαφορετική θέα» και νέα πνοή στις σπουδές Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναμένεται να δώσει ο Βασίλης Κουμεντάκος από τους αγαπημένους μας OtherView μιας και προστέθηκε στο δυναμικό των καταξιωμένων καθηγητών που θα διδάξουν τους νέους που αγαπούν, εμπνέονται και θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το οποίο ΠΡΩΤΟ εισήγαγε και καθιέρωσε τις σπουδές Ήχου και Μουσικής στην Ελλάδα, αναπτύσσεται δυναμικά με επενδύσεις και εξοπλισμό που μόνο υπερσύγχρονα studios του εξωτερικού διαθέτουν ενώ εξίσου σημαντική και απαραίτητη για τη φιλοσοφία του είναι η διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, τους καταξιωμένους επαγγελματίες και μελλοντικούς τους συνεργάτες. .

Όπως δήλωσε και ο ίδιος «Με μεγάλη χαρά σήμερα κάθισα στο studio όχι για να κάνω άλλο ένα τραγούδι αλλά για να προετοιμαστώ για το μάθημα... Από αύριο θα διδάσκω στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία στο νέο αίμα Ελλήνων μουσικών παραγωγών! Μια νέα όμορφη σελίδα ξεκινάει στη ζωή μου αφού απώτερος σκοπός της γνώσης είναι η διάδοσή της».

Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δεν έχουν, παρά να τον καλωσορίσουν και να του ευχηθούν καλή αρχή στο νέο του αυτό ξεκίνημα!

Πληροφορίες για τον τομέα Ηχοληψίας & Μουσικής Τεχνολογίας εδώ.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved