Η πιο ωραία ευχή για την Ημέρα της Γυναίκας
Inside Stories

Η πιο ωραία ευχή για την Ημέρα της Γυναίκας

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) τιμά την Ημέρα της Γυναίκας με μία Ευχή ενός κοριτσιού-γυναίκας που ευχήθηκε να γίνει το πρόσωπο μιας διαφημιστικής καμπάνιας ρούχων. Ένα ακόμη μάθημα ζωής από μία έφηβη.

«Εύχομαι να γίνω το ‘πρόσωπο’ μίας διαφημιστικής καμπάνιας εταιρείας ρούχων» Βίκυ, 14 ετών

Η Βίκυ μέσα από την περιπέτεια υγείας της και τον αγώνα της ενάντια σε ένα επιθετικό σάρκωμα, βρίσκει δύναμη να δώσει το παράδειγμα σε όλους μας. Η Ευχή της μοιάζει να φωνάζει «κυνηγήστε το όνειρό σας και μην αφήσετε τίποτα να μπει στο δρόμο σας».

Ένα κορίτσι 14 χρονών με ένα δυνατό χαμόγελο στα χείλη Κάνει-Την-Ευχή του και γίνεται μοντέλο για μία ημέρα ποζάροντας με άνεση αλλά και ταπεινότητα αγκαλιασμένη από τους εθελοντές του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, την ομάδα της εταιρείας ZEUS+ΔIONE, το φωτογράφο μόδας Γιάννη Μπουρνιά, το βιντεολήπτη Constantino Mass, την Make up Artist Κερασία Κουή, τους γονείς της και τα αδέρφια της.
Η κούραση μεγάλη αλλά η Βίκυ στέκει αγέρωχη και παραδειγματίζει με το κουράγιο και την όρεξή της για ζωή. Γίνεται το «Πρόσωπο του Μήνα» στην καμπάνια της Resort 2017 συλλογής της ZEUS+ΔIONE.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved