«Busted»: Η Ισμήνη Νταφοπούλου απολαμβάνει την αγαπημένη της σοκολάτα της χωρίς ενοχές!
Inside Stories

«Busted»: Η Ισμήνη Νταφοπούλου απολαμβάνει την αγαπημένη της σοκολάτα της χωρίς ενοχές!

Να απολαμβάνει τη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr το γνωστό μοντέλο, Ισμήνη Νταφοπούλου.

Παρά το επιβαρυμένο της πρόγραμμα, η Ισμήνη κατάφερε να «ξεκλέψει» λίγο χρόνο για να κάνει τα ψώνια της. Φορώντας ένα τζιν παντελόνι με σκίσιμο, ένα γκρι πουλόβερ και ένα μαύρο παλτό, το γνωστό μοντέλο και fashion editor απόλαυσε τη βόλτα της στο εμπορικό!

Ωστόσο, φαίνεται ότι κάποια στιγμή πείνασε, γι’ αυτό και αποφάσισε να φάει μια σοκολάτα για να πάρει ενέργεια. Ναι, ακόμα και τα... μοντέλα τρώνε σοκολάτες, όταν αυτές είναι No Sugar!

Μάλιστα, κάποια στιγμή κάθισε και σε ένα από τα παγκάκια του εμπορικού για να ξεκουραστεί και να απολαύσει με την ηρεμία της και όπως φαίνεται, χωρίς ενοχές, τη gourmet σοκολάτας της.
Το Gossip-tv.gr απαθανάτισε την Ισμήνη Νταφοπούλου αλλά και τη No Sugar σοκολάτα της και «είδε» ότι το μοντέλο επέλεξε να φάει την ολοκαίνουρια σοκολάτα No Sugar με Super Fruits!

Δεν είναι μια τυχαία επιλογή, φυσικά, αφού, όπως είναι γνωστό, η γνωστή fashion editor ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και προσέχει πάντα τη σιλουέτα της. Πώς να πει, λοιπόν, «όχι» στον μοναδικό συνδυασμό σοκολάτας με φρούτα, όταν μάλιστα αυτός είναι χωρίς ενοχές;

Φαίνεται, πως η Ισμήνη δεν θέλει να στερείται την αγαπημένη της απόλαυση και θέλει να φροντίζει για τη υγεία της, γι’ αυτό και είχε «εξοπλιστεί» από πριν, βάζοντας στην τσάντα της την αγαπημένη της No Sugar Σοκολάτα με Super Fruits για να την απολαύσει κατά τη διάρκεια της βόλτας της, μετά τη δουλειά!

Στην παρακάτω gallery θα δείτε τις «busted» φωτογραφίες της Ισμήνης. Εσείς μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτόν τον νόστιμο, gourmet και χωρίς ενοχές «πειρασμό»; Αν είδατε την Ισμήνη Νταφοπούλου και πεινάσατε και θέλετε τώρα κι εσείς να απολαύσετε μια σοκολάτα, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να βρείτε τη No Sugar με Super Fruits παντού: Στα κοντινά σας supermarkets και στα περίπτερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved