Διακρίσεις του Chef School ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης
Οι επιτυχίες για τον Τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ δεν έχουν τέλος, αφού μετά τη σαρωτική του επικράτηση στη φετινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ στην Αθήνα, με 28 μετάλλια, σειρά είχαν οι πολλές και σημαντικές διακρίσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της έκθεσης Τροφίμων & Ποτών DETROP 2017.
Οι ταλαντούχοι και άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές και στην επιτροπή της διοργάνωσης, για το ήθος και τις επιδόσεις τους.
Η dream team του ΙΕΚ ΑΛΦΑ κατέκτησε τη 2η θέση, αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Best School of the Year» στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Τέχνης Νοτίου Ευρώπης, που διεξήχθη μεταξύ των κορυφαίων δημοσίων και ιδιωτικών σχολών Μαγειρικής της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Επιπρόσθετα, οι chefs και pastry chefs του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης σημείωσαν ποσοστό επιτυχίας της τάξης του 80%, φέρνοντας στη σχολή τους 9 μετάλλια σε ατομικές κατηγορίες, 2 σε ομαδικές και 6 επαίνους!
Αυτή η επιτυχία καθιστά, για άλλη μια φορά, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ως την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές Μαγειρικής και σπουδές Ζαχαροπλαστικής! Δείτε εδώ το video της βράβευσης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406, http://www.iekalfa.gr/