Αυτό είναι το μυστικό της αποτοξίνωσης
Inside Stories

Αυτό είναι το μυστικό της αποτοξίνωσης

Τι κάνουν οι stars για να αποτοξινωθούν; Δίαιτες με πράσινους χυμούς, πολλά λαχανικά και αποχή από το αλκοόλ και την καφεΐνη είναι σίγουρα μερικές από τις «λύσεις» στις οποίες καταφεύγουν, προκειμένου να μας εντυπωσιάσουν στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Για εμάς, που θέλουμε να αποβάλλουμε τις τοξίνες, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος αποτοξίνωσης και αυτός είναι ο ζεόλιθος. Πρόκειται για το θαυματουργό «φίλτρο» που θα καθαρίσει τον οργανισμό μας από όλες τις βλαβερές ουσίες που λαμβάνουμε από την τροφή μας και το περιβάλλον και οι οποίες «δηλητηριάζουν» το σώμα μας.

«Ζεόλιθος» ουσιαστικά σημαίνει «πέτρα που βράζει». Με λίγα λόγια είναι ένα ορυκτό το οποίο κατά τη θέρμανσή του απελευθερώνει ατμούς και αποβάλλει νερό. Έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες καθώς «ρουφάει» τα βλαβερά συστατικά που συγκεντρώνονται στο σώμα και συγκεκριμένα τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες, που στη συνέχεια αποβάλλονται περνώντας από το έντερο. Έτσι, ο οργανισμός μας αυτόματα λειτουργεί καλύτερα.

Και επειδή και εσύ, όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα με «φορτωμένο» πρόγραμμα, γνωρίζεις πως δεν είναι πάντοτε εύκολο να κάνουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, το ZeoliteDETOX της SUPERFOODS, μπορεί να σε βοηθήσει να τον βελτιώσεις.

Είναι γεγονός πως, μετά τις ατελείωτες ώρες δουλειάς καταναλώνουμε τροφές με χαμηλή θρεπτική αξία, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στο αλκοόλ και κάποιες ενδεχομένως και να καπνίζουμε. Όλα τα παραπάνω, σε σύνδεσμο με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και την έκθεσή μας στους τοξικούς ρύπους της πόλης, μας εξαντλούν και μας κάνουν να αισθανόμαστε διαρκώς κουρασμένες και χωρίς ενέργεια.

Ο ζεόλιθος μπορεί να μας βοηθήσει να αποτοξινωθούμε άμεσα, προλαμβάνοντας και εμποδίζοντας την απορρόφηση βαρέων μετάλλων και τοξινών. Παράλληλα, όμως, μειώνει και τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβες σε κυτταρικές δομές και επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων! Έτσι, γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος της ομορφιάς και της νεότητας!

Δοκίμασε να εντάξεις το ZeoliteDETOX της SUPERFOODS στη διατροφή σου καταναλώνοντας 1-2 δισκία καθημερινά για να δεις άμεσα τα αποτελέσματα. Για να δράσει καλύτερα πρέπει να το καταναλώνεις σε συνδυασμό με μεγάλες ποσότητες νερού. Ευκαιρία να φροντίσεις το σώμα σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved