Στα δικαστήρια ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ
Inside Stories

Στα δικαστήρια ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Ο μύθος που έχει χτίσει ο διασημότερος σύγχρονος «μάγος» Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κινδυνεύει να καταρριφθεί, καθώς Βρετανός σεφ απειλεί να βγάλει στη φόρα τα μυστικά του μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου.

Ο 57χρονος Γκέβιν Κοξ κινήθηκε νομικά εναντίον του Κόπερφιλντ κατηγορώντας τον ότι υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη κατά τη διάρκεια «εξαφάνισης» σε νούμερο της παράστασης του.

«Πιστεύω ότι θα αποκαλυφθούν ορισμένα μυστικά του» δήλωσε στη «New York Post» ο δικηγόρος του εν όψει της δίκης που θα αρχίσει τον Οκτώβριο. Τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο Μπορέλι αναφέρουν ότι το 2013 ο Κοξ παρακολουθούσε παράσταση του Κόπερφιλντ στο πολύ γνωστό καζίνο - ξενοδοχείο «ΜGΜ» του Λας Βέγκας, όταν ο «μάγος» τον κάλεσε στη σκηνή μαζί με άλλους θεατές για να συμμετάσχουν σε τρικ κατά το οποίο εξαφανίζει τα άτομα που επέλεξε. Ο 57χρονος υποστηρίζει ότι οι βοηθοί του Κόπερφιλντ τους πέρασαν μέσα από έναν σκοτεινό μυστικό διάδρομο για να μην τους δει το κοινό. Ο Κοξ όμως σκόνταψε και τραυματίστηκε σοβαρά χτυπώντας το κεφάλι του.

Τώρα, όπως αναφέρει η Espresso, κατηγορεί τον Κόπερφιλντ για επικίνδυνη αμέλεια, καθώς, όπως υποστήριξε αδιαφόρησε όταν τον είδε τραυματισμένο. «Του έλεγαν "κύριε Κόπερφιλντ, αυτός ο άνθρωπος τραυματίστηκε" κι εκείνος με κοίταξε και χαμογέλασε» δήλωσε, υποστηρίζοντας ότι ο Κόπερφιλντ έφυγε χωρίς να ενδιαφερθεί για εκείνον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved