ΕΛ.ΑΣ: Η «Σέχτα Επαναστατών» πίσω από τη δολοφονία Γκιόλια
Inside Stories

ΕΛ.ΑΣ: Η «Σέχτα Επαναστατών» πίσω από τη δολοφονία Γκιόλια

Η «Σέχτα Επαναστατών» βρίσκεται, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία, πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Η βαλλιστική έρευνα της αστυνομίας στους κάλυκες των όπλων με το οποία πυροβολήθηκε ο δημοσιογράφος έδειξε ότι πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον δημοσιογράφο κρύβεται η ‘’Σέχτα Επαναστατών‘’ αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα που απέκλειαν το ενδεχόμενο ο δημοσιογράφος να έπεσε θύμα τρομοκρατικής οργάνωσης, καθώς τα όπλα που αφαίρεσαν τη ζωή του Σωκράτη Γκιόλια ήταν αυτά που η ίδια οργάνωση είχε χρησιμοποιήσει στη δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια. Πλέον ο φάκελος της υπόθεσης θα μεταβιβαστεί από την Διεύθυνση Εγκλημάτων Κατά Ζωής στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Την υπόθεση αρχικά ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ωστόσο μετά τα ευρήματα της βαλλιστικής έρευνας ο φάκελος παραδόθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς διαπιστώθηκε η εμπλοκή της τρομοκρατικής οργάνωσης ‘’Σέχτα Επαναστατών‘’ στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Αυτή την ώρα, άνδρες της Ασφάλειας βρίσκονται στο γραφείο του Σωκράτη Γκιόλια στην Κάντζα και κάνουν φύλλο και φτερό τον υπολογιστή του, ευελπιστώντας ότι θα βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους ενόχους της αποτρόπαιης αυτής δολοφονίας.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved