Βρήκαν το ταίρι τους με ΑΛΛΟΝ στο κρεβάτι και ανταπέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο!
Inside Stories

Βρήκαν το ταίρι τους με ΑΛΛΟΝ στο κρεβάτι και ανταπέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο!

Λένε ότι «στους δύο τρίτος δεν χωρεί», ωστόσο, η ιστορία έχει δείξει ότι η πραγματικότητα είναι πολλές φορές διαφορετική!

Ναι, οι πιθανότητες να βρει κάποιος το ταίρι του με άλλον είναι πολλές, όμως, το σημαντικό είναι πως κάποιοι βγαίνουν κερδισμένοι από μια τέτοια ιστορία, χάρη σε αυτόν τον «άλλον» που μπήκε στη ζωή τους. Κάπως έτσι, από τη μια στιγμή στην άλλη, η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο, ακόμη κι αν τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο... τέλεια στην αρχή.
Ας δούμε, λοιπόν, μερικές ιστορίες -διάσημων και μη- που έκαναν το γύρο του κόσμου διότι πολλές φορές, αυτός ο... Άλλος, ανοίγει νέες πόρτες και δίνει σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!
Britney Spears και Justin Timberlake
Από το 1999 έως το 2002 η Britney Spears και ο Justin Timberlake ήταν ζευγάρι, ωστόσο, η σχέση τους έληξε άδοξα εξαιτίας της φημολογούμενης απιστίας της «πριγκίπισσας» της ποπ με έναν άλλον άντρα. Ο Justin πήρε την εκδίκησή του, γράφοντας ένα τραγούδι για εκείνη, το οποίο έμελλε να φτάσει στην κορυφή των charts ανά την υφήλιο! Ο λόγος για το «Cry Me A River» χάρη στο οποίο όλος ο κόσμος έμαθε για την... όχι και τόσο αθώα Britney, ενώ ο Timberlake κέρδισε πολλά εκατομμύρια. Το βασικότερό είναι, όμως, ότι απέκτησε μια υπέροχη οικογένεια με την ηθοποιό Jessica Biel!

Taylor Swift και John Mayer

Εκδίκηση για την απιστία του συντρόφου της πήρε μέσω ενός τραγουδιού και η Taylor Swift. Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια έγραψε ένα τραγούδι για τον συνάδελφό της, John Mayer, για να καταγγείλει την απιστία του! Τι συνέβη τελικά; Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Swift είναι σήμερα μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες μουσικούς στον κόσμο -το 2016 είχε έσοδα ύψους 170 εκατ. δολαρίων- ενώ βρήκε ξανά την αγάπη και την ηρεμία της, μακριά από τον «άτακτο» John.

Την χώρισε πριν τον γάμο της και εκείνη αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο!

Άλλη μια ιστορία... προς γνώση και συμμόρφωση είναι αυτή της Katy Colins, το όνομα της οποίας έκανε πριν από μερικούς μήνες το γύρο του κόσμου. Η νεαρή από τη Βρετανία είναι σήμερα μια πετυχημένη blogger και συγγραφέας ταξιδιωτικών βιβλίων, αφού γυρνά κάθε χώρα του πλανήτη μας, περνώντας υπέροχα και καταγράφοντας τις εμπειρίες της. Ωστόσο, όλα τα καλά (όπως αποδείχθηκε τελικά) ξεκίνησαν για την Katy χάρη στην απόφαση του αρραβωνιαστικού της να την... παρατήσει λίγο πριν τον γάμο!
Η Katy Colins δεν τα «έβαψε μαύρα» και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Τελικά τα κατάφερε και σήμερα, η Colins δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ!
Ναι, η εκδίκηση «είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» και αυτό το γνωρίζουν οι κύριοι και οι κυρίες που «έπιασαν» το ταίρι τους με άλλον! Φαίνεται, όμως, ότι τελικά στάθηκαν τυχεροί που ανακάλυψαν τα «κατορθώματα» των καλών τους αφού άνοιξε ο δρόμος για να κάνουν κάθε μικρή και μεγάλη τους επιθυμία πραγματικότητα!
Επώνυμοι ή μη, δεν έχει σημασία! Αφού μπορείς κι εσύ να κάνεις τις μικρές, απτές, καθημερινές σου επιθυμίες πραγματικότητα. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου και κάθε μέρα έχεις πολλούς λόγους ότι μπορείς να έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Όχι μόνο εσύ... Όλοι μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved