Κιργιστάν: Σάλος με τις φωτογραφίες της κόρης του προέδρου να θηλάζει τον γιο της
Inside Stories

Κιργιστάν: Σάλος με τις φωτογραφίες της κόρης του προέδρου να θηλάζει τον γιο της

Απάντηση στην κριτική που δέχτηκε στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση φωτογραφιών της την ώρα που θηλάζει τον νεογέννητο γιο της, έδωσε η κόρη του προέδρου του Κιργιστάν Αλμάζμπεκ Αταμπάγιεφ.

Από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τον τοκετό, η Σαγκίεβα, όπως αναφέρει το Έθνος, έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την δείχνουν να θηλάζει το μωρό της. Η Σαγκίεβα συνέχισε να μοιράζεται φωτογραφίες, με πιο πρόσφατη αυτή που την δείχνει να θηλάζει τον μικρό Ταγκίρ.

Σε μία ανάρτησή της έγραψε: «Σε αυτό το post θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου σχετικά με τα δύο λάθη των ανθρώπων που τους αρέσει να δίνουν συμβουλές μέσω διαδικτύου. Το πρώτο λάθος: Η σεξουαλικότητα του γυναικείου στήθους. Δεύτερο λάθος: η κριτική των ατόμων, των οποίων οι γονείς κατέχουν υψηλή θέση. Εδώ και πολύ καιρό, οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τον πραγματικό σκοπό του γυναικείου στήθους και το έχουν μετατρέψει σε ένα αντικείμενο που ικανοποιεί το ανδρικό βλέμμα. Η κοινωνία έχει μετατρέψει το στήθος σε σεξουαλικό αντικείμενο και κρίνουν γυναίκες που καταφεύγουν στις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις επειδή τα στήθη τους είναι πολύ μικρά / μεγάλα ή έχουν διαφορετικό σχήμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved