Αποτοξίνωση τώρα: Ετοιμάσου για το Καλοκαίρι όπως οι αγαπημένες σου celebrities!
Inside Stories

Αποτοξίνωση τώρα: Ετοιμάσου για το Καλοκαίρι όπως οι αγαπημένες σου celebrities!

Θέλεις να κάνεις αποτοξίνωση, αλλά φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις; Ναι, το Πάσχα είναι γεμάτο «πειρασμούς» και το Καλοκαίρι πλησιάζει... επικίνδυνα, αλλά φέτος δεν χρειάζεται να ανησυχείς, διότι μπορείς να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου με τη βοήθεια της Φύσης.

Ήξερες ότι υπάρχουν βότανα και φυτά που μπορούν να σε βοηθήσουν να διώξεις τις τοξίνες, να προετοιμάσεις το σώμα σου για απώλεια βάρους και την ίδια ώρα να καταπολεμήσουν το ανεπιθύμητο «φούσκωμα» που προκαλεί η κατακράτηση υγρών;

Το «μυστικό» βρίσκεται σε τέσσερα «θαυματουργά» φυτά που έχουν ευεργετικές ιδιότητες για ανθρώπινο οργανισμό και οι αγαπημένες μας celebrities τα γνωρίζουν καλά και τα «τιμούν». Ποια είναι αυτά; Η πικραλίδα, η σημύδα, το πράσινο τσάι και η αγκινάρα! Τι; Δεν θέλεις να τα βάλεις στο πιάτο σου; Δεν υπάρχει πρόβλημα διότι εμείς ανακαλύψαμε ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που τα περιέχει όλα και είναι και απίστευτα νόστιμο, αφού έχει γεύση μούρων και φράουλας! Ο λόγος για το SLIMDETOX της SUPERFOODS®!
Κάνε αποτοξίνωση όπως οι stars!
Οι stars του Χόλιγουντ γνωρίζουν καλά τη σημασία της αποτοξίνωσης και συχνά ακολουθούν προγράμματα για να βρουν τη φόρμα τους και να ανανεωθούν. Η Gwyneth Paltrow, η Jennifer Aniston, η Jennifer Lawrence, η Jessica Alba, η Taylor, η Beyoncé και οι αδερφές Kardashians έχουν εντάξει στο καθημερινό διατροφικό τους πρόγραμμα το πράσινο τσάι και πολλά ακόμη φυσικά αποτοξινωτικά ροφήματα. Όλα αυτά, βέβαια, σε συνδυασμό με άσκηση και καλή διατροφή.
Τι άλλο κάνουν; Εκτός από πράσινο τσάι και φυσικά ροφήματα, η Jennifer Aniston επιλέγει να μπει στη... σάουνα, κάθε φορά που θέλει να κάνει αποτοξίνωση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι στην ηλικία των 48 ετών, η Jennifer έχει ένα υπέροχο κορμί!

Την ίδια ώρα, η Jennifer Lawrence «κόβει» τελείως το αλκοόλ και επιλέγει να απολαμβάνει το μπάνιο της με άλατα για να καταπολεμήσει την κατακράτηση υγρών. Το ίδιο κάνουν οι Kardashians και το μοντέλο Cara Delevingne.

Όσον αφορά στην καλλονή από την Αυστραλία, Miranda Kerr, φροντίζει να διώχνει τις τοξίνες από το σώμα της και να διατηρεί την επιδερμίδα της όμορφη και λαμπερή, καταναλώνοντας πολλά λαχανικά και τα κατάλληλα φυσικά συμπληρώματα διατροφής.
«Τρώω πολύ πράσινο, παίρνω συμπληρώματα διατροφής και πίνω άφθονο νερό», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του το διάσημο μοντέλο.
Φυσική λύση και πολλαπλά οφέλη
Επειδή, λοιπόν, ο σύγχρονος τρόπος ζωής θέλει και γρήγορες λύσεις με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, αξίζει να δοκιμάσεις ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, όπως το πόσιμο διάλυμα SLIMDETOX από τη SUPERFOODS®, που βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καταπολέμηση του ανεπιθύμητου αισθήματος φουσκώματος, στην προετοιμασία του σώματος για απώλεια βάρους και προσφέρει ένα γενικότερο αίσθημα ευεξίας.
Πρόκειται για μια μοναδική σύνθεση τεσσάρων φυτών (πικραλίδα, σημύδα, πράσινο τσάι, αγκινάρα) που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και την αποβολή των περιττών υγρών του οργανισμού σε έξι ημέρες! Η αποτοξινωτική αυτή «αγωγή», θα σε τονώσει και θα σε βοηθήσει να προετοιμάσεις το σώμα σου για το Καλοκαίρι!
Καλό Καλοκαίρι με SLIMDETOX!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved