Τι είναι Θετική Ενέργεια; Η Amita Motion σου δείχνει ότι #toxeis
Inside Stories

Τι είναι Θετική Ενέργεια; Η Amita Motion σου δείχνει ότι #toxeis

Οι νέοι είναι γεμάτοι όνειρα, βάζουν στόχους μικρούς και μεγάλους, έχουν πάθος και φιλοδοξίες! Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλα μοιάζουν βουνό. Εκείνες τις στιγμές είναι που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ... Θετική Ενέργεια.

Μέσα από το πιο θετικό μανιφέστο η Amita Motion εξηγεί για πρώτη φορά τι είναι η Θετική Ενέργεια και που βρίσκεται: Είναι γύρω μας, μέσα μας, σε κάθε τι μικρό ή μεγάλο που κάνουμε, σε κάθε φορά που πέφτουμε αλλά σηκωνόμαστε. Γιατί όλα γύρω μας μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια και όταν καταφέρεις να το δεις έτσι, τότε #toxeis.

Μέσα από μια φρέσκια, νεανική και δυναμική τηλεοπτική ταινία βλέπουμε τέσσερις ιστορίες νέων παιδιών να ξετυλίγονται. Τους βλέπουμε να προσπαθούν να μιξάρουν, να γνωριστούν, να ξεχωρίσουν, να κάνουν αυτό που τους εκφράζει. Σε αυτήν την προσπάθεια, πέφτουν, απογοητεύονται, τρομάζουν... όμως ποτέ δεν τα παρατάνε! Σηκώνονται, παίρνουν θάρρος, βρίσκουν τη Θετική Ενέργεια μέσα τους και τότε κανένα εμπόδιο δεν είναι τόσο μεγάλο... τότε τα καταφέρνουν... γιατί «το ‘χουν».

Η Amita Motion έχει ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τη Θετική Ενέργεια και μέσα από τη νέα της καμπάνια θέλει να εμπνεύσει το νεανικό κοινό και να το παροτρύνει να ανακαλύψει τη Θετική Ενέργεια που κρύβεται μέσα στον καθένα μας, φέρνοντας πιο κοντά το «ποιος είσαι» με το «ποιος θέλεις να είσαι»! Ταυτόχρονα με τη νέα καμπάνια προχωράει και σε νέα υπογραφή γυρίζοντας σελίδα ύστερα από 14 χρόνια, και ορίζει τη Θετική Ενέργεια με τον πιο απλό και ουσιαστικό τρόπο, λέγοντάς μας «Είμαστε Θετική Ενέργεια»!

Απολαύστε την πιο θετική καμπάνια της Amita Motion εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved