Ετοιμάζουν διόδια στην είσοδο της Εύβοιας!
Inside Stories

Ετοιμάζουν διόδια στην είσοδο της Εύβοιας!

Έκπληκτοι οι κάτοικοι αλλά και οι φορείς της Εύβοιας πληροφορούνται ότι στις αρχές Ιουνίου ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή μετωπικού σταθμού διοδίων στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου.

Του Σπύρου Πάνου

Με επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου , στον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαο Μαυραγάνη και στους Βουλευτές Ν. Ευβοίας κ.κ. Γεώργιο Ακριώτη, Αναστάσιο Πατσιόλη, Ζωή Λιβανιού,ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κ. Φάνης Σπανός, εκφράζει την έκπληξη του για την επιχειρουμένη επιβολή διοδίων, καταγγέλλοντας την αθέτηση δέσμευσης της Κυβέρνησης, από τις 18 Ιανουάριου 2017, ότι θα παγώσει το θέμα.

Όπως αναφέρει, «η εγκατάσταση σταθμού διοδίων είναι άδικη και καταχρηστική για την Χαλκίδα και για ολόκληρο τον Νομό Εύβοιας καθώς από νομικής απόψεως, ο δρόμος επί του οποίου σχεδιάζεται η εγκατάσταση των διοδίων κατασκευάστηκε ως συγχρηματοδοτούμενο έργο με ευρωπαϊκούς πόρους του Γ’ ΚΠΣ (2000-2006) και σε καμία περίπτωση με δαπάνες της παραχωρησιούχου Ιόνιας Οδού».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved