Inside Stories

«Για Όνομα του Θεού!»: Από 1η Ιουνίου στους κινηματογράφους

Gossip-tv Team

Ίντριγκες, πάθη, κομπίνες, χλιδή, γκάφες, ανατροπές και πάρα πολύ γέλιο στη νέα γαλλική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον πάντα αγαπητό Ζαν Ρενό!

Τα θερινά σινεμά άνοιξαν και η διάθεση για ανάλαφρες βραδιές με την παρέα είναι γεγονός. Ο Ζαν Ρενό, ο ηθοποιός που είναι άμεσα συνδεδεμένος με τη γαλλική κωμωδία στα καλύτερά της, επιστρέφει με το «Για Όνομα του Θεού!». Ο Ρενό, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας και άφθονου γέλιου, δίνει το σύνθημα για την έναρξη του φετινού καλοκαιριού!

Η Καρόλ (Καμίλ Σαμού), μία εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής και η Καρολίν (Ριμ Κερισί), μία τολμηρή κλέφτρα, είναι ετεροθαλείς αδελφές. Έλα όμως που η μία δεν γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, γιατί ο καλός τους ο μπαμπάς, ο μεγαλοαπατεώνας Πατρίκ, έφυγε πριν καν αυτές γεννηθούν. Έχοντας ζήσει μια ζωή στην πολυτέλεια, τις κομπίνες και το... στρίβειν δια του αρραβώνος, ο Πατρίκ αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να βγει στη... σύνταξη, με ένα τελευταίο, μεγάλο κόλπο. Για να το πετύχει, όμως, χρειάζεται τη συνδρομή των δύο χαμένων θυγατέρων του. Όταν αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο μαζί τους, να τις γνωρίσει και να τις βάλει και αυτές στο κόλπο, έρχονται τα πάνω κάτω. Ανάμεσα σε γκάφες, ερασιτεχνισμό και διαπληκτισμούς μεταξύ των κορών του, ο Πατρίκ θα αντιληφθεί πως αυτή του η επιστροφή είναι κάθε άλλο παρά εύκολη.

Στο πλευρό του Ζαν Ρενό, η πανέμορφη και εξαιρετική ηθοποιός, Ριμ Κερισί, στον ρόλο της αυθάδους κόρης, και η Καμίλ Σεμού, η ντροπαλή, politically correct χαμένη αδελφή της, αποδεικνύουν ότι, τελικά, τα ετερώνυμα έλκονται και μάλιστα για καλό σκοπό. Μέσα από τις έντονες προσωπικές αντιθέσεις τους, οι νεαρές γυναίκες καταφέρνουν όχι μόνο να βοηθήσουν τον «κακό» μπαμπά να μαλακώσει, αλλά και να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων!

1η Ιουνίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Δείτε το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved