Τα καταστήματα DUST+CREAM επίσημος χορηγός μακιγιάζ του X FACTOR 2
Inside Stories

Τα καταστήματα DUST+CREAM επίσημος χορηγός μακιγιάζ του X FACTOR 2

Το “The X-FACTOR 2”, το μεγαλύτερο μουσικό τηλεοπτικό show στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 2η χρονιά, έχοντας ως παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά και κριτική επιτροπή το Μπάμπη Στόκα, το Γιώργο Μαζωνάκη, την Τάμτα και το Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η DUST+CREAM, η αναγνωρισμένη ελληνική αλυσίδα προϊόντων ομορφιάς θα επιμεληθεί τόσο τους διαγωνιζόμενους του show, προσδίδοντάς τους ακόμη μεγαλύτερη λάμψη.

Τα τελευταία 5 χρόνια το δίκτυο καταστημάτων DUST+CREAM αναπτύσσεται σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας οικονομικά και ταυτόχρονα ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις. Η αλυσίδα αριθμεί σήμερα 58 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους.

Η γκάμα προϊόντων της DUST+CREAM περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών, κρέμες προσώπου και σώματος, είδη προσωπικής περιποίησης, αξεσουάρ και αρώματα. Στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, η DUST+CREAM διαθέτει ειδικό τμήμα ποιοτικού ελέγχου και ανάπτυξης νέων προϊόντων, το οποίο στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ υψηλή ποιότητα, ανταγωνιζόμενη μεγάλες πολυεθνικές μάρκες.

Παράλληλα, το ευχάριστο περιβάλλον και οι εξατομικευμένες προτάσεις ομορφιάς εντός των καταστημάτων, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία! Την εμπειρία αυτή θα ζήσουν και όλοι οι διαγωνιζόμενοι του THE X-FACTOR 2! Καλή επιτυχία σε όλους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved