Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μας φέρνει το GRADUATION FASHION SHOW 2017 με έμπνευση από τα 70’s
Inside Stories

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ μας φέρνει το GRADUATION FASHION SHOW 2017 με έμπνευση από τα 70’s

Στο ετήσιο Graduation Fashion Show στη Θεσσαλονίκη σας προσκαλεί το ΙΕΚ ΑΚΜΗ τη Δευτέρα 19.06. Το μοναδικό event, το οποίο αναμένεται να προσεγγίσει πλήθος καλεσμένων από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, θα πραγματοποιηθεί στο Ocean Pool Bar στη Νεάπολη, έναν φανταστικό χώρο, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.

Οι μελλοντικοί σχεδιαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αντλούν την έμπνευσή τους από την εποχή των 70’s και την άγρια φύση και παρουσιάζουν αέρινα υφάσματα με ethnic επιρροές, animal printed λεπτομέρειες και tropical αισθήσεις που δημιούργησαν οι ίδιοι, ενώ οι σπουδαστές από τα τμήματα Κομμωτικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ βάζουν τη δική τους art πινελιά και όλοι μαζί, προτείνουν ολοκληρωμένα looks που θα «φορεθούν» αυτή τη σεζόν!
Δίπλα στο υγρό στοιχείο, με φόντο το φως του φεγγαριού, θα διαδραματιστεί το πιο λαμπερό catwalk όπου θα αναβιώσουν οι 70’s τάσεις, για να συναντήσουν το exotic look με jungle στοιχεία! Με αυτό τον τρόπο, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ λένε «όχι» στο γκρίζο της πόλης και στη μονοτονία, τονώνοντας το πάθος τους για θετική ενέργεια. Γιατί η δυναμική εισβολή του jungle effect στην καθημερινότητά μας συμβολίζει όλα αυτά που έχουμε χάσει και θέλουμε να κερδίσουμε ξανά. Με άλλα λόγια, τον κήπο της δικής μας Εδέμ.

Η Μόδα βρήκε τη σχολή της!

Bonus Events: Dance Show & Body Painting

Special Guests: Sergio T., Queen G.

Live Performance: Dim Gerrard & Evangelia Mylou

+ διαγωνισμοί με πλούσια δώρα

OCEAN CLUB: Οδυσσέα Ελύτη 1, Νεάπολη

Doors Open: 20.00

Join in the event: https://www.facebook.com/events/798911263609444/?active_tab=discussion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved