Τα ευεργετικά οφέλη του αμυγδαλέλαιου
Inside Stories

Τα ευεργετικά οφέλη του αμυγδαλέλαιου

Είναι θαυματουργό! Πλούσιο σε βιταμίνες, είναι ιδανικό για να περιποιηθείς το δέρμα σου από την κορυφή ως τα νύχια. Θα ενυδατώσει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σου και θα την κάνει να δείχνει πιο απαλή και φρέσκια από ποτέ! Και το καλύτερο; Είναι απολύτως φυσικό, καθώς προέρχεται από αποξηραμένα αμύγδαλα! Ποια είναι τα ευεργετικά για τον οργανισμό μας οφέλη και πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε;

Για απόλυτη ενυδάτωση σε κάθε σημείο του σώματός σου!
Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε βοηθάει στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος! Πιο συγκεκριμένα, η βιταμίνη Ε, τρέφει το δέρμα και το προστατεύει από την ξηρότητα και την αφυδάτωση, και δρα θεραπευτικά στο ηλιοκαμένο δέρμα. Παράλληλα, είναι καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες, οπότε κάνει πολύ καλό σε περιπτώσεις ερεθισμών όπως για παράδειγμα μετά από την αποτρίχωση.
Ιδανικά, άπλωσέ το στο σώμα σου αμέσως μετά το μπάνιο, για να «κλειδώσεις» την υγρασία. Απορροφάται πολύ γρήγορα, και θα κάνει το δέρμα σου πιο απαλό και λείο από ποτέ. Είναι ελαφρύ και αποτελεί το μυστικό για να πεις «αντίο» στην ξηρότητα σε κάθε μέρος του σώματός σου!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved