«Όλα τα μυστικά ομορφιάς, από το Hollywood …στην Αθήνα»
Inside Stories

«Όλα τα μυστικά ομορφιάς, από το Hollywood …στην Αθήνα»

Επιστρέφοντας από το “Hollywood Lash Conference”, το διεθνές ετήσιο συνέδριο, που γίνεται στο Hollywood αποκλειστικά για διαπιστευμένες επαγγελματίες τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων, η Έλλη Τσανταρλιώτη, Advanced Certified Eyelash Extensionist και ιδρύτρια του Elisabeth Lashes, μοιράζεται πρώτα μαζί μας όλα τα μυστικά και τις νέες τάσεις για τις βλεφαρίδες, που αύριο θα μάθουν στην Αθήνα.

Η Έλλη Τσανταρλιώτη υπογραμμίζει ότι είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, που κάθε επαγγελματίας της ομορφιάς θα πρέπει να ζήσει. Tο Hollywood είναι πάντα η αιώνια πηγή ομορφιάς και το να παρακολουθήσει κάποια, τα success stories ταλαντούχων και κορυφαίων επαγγελματιών γυναικών με καριέρα στα extensions βλεφαρίδων είναι πάντα ένα ισχυρό πλεονέκτημα για την προσωπική ανέλιξη και γενικότερα για την καριέρα της. Ειδικότερα συζητήθηκαν διεξοδικά, οι νέες τάσεις όπως είναι το Mega Volume και το Kardashian Volume, που κερδίζουν συνεχώς όλο και περισσότερες fans!Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, που θα ενθουσιάσουν τις φίλες Ελληνίδες.

Πρόκειται για μια παγκόσμια βιομηχανία,τόνισε η Έλλη Τσανταρλιώτη, πολύ πλούσια σε προιόντα και σε υπηρεσίες, ένα πραγματικά ζωντανό οργανισμό, που τα τελευταία χρόνια γίνεται ο μεγάλος μας σύμμαχος στην περιποίηση, την ομορφιά και γενικότερα στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισής μας. Η Έλλη Τσανταρλιώτη σημειώνει πως κέρδισε το προσωπικό της στοίχημα, καθώς ανέλυσε τη δικό της προσωπικό αφήγημα, που αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι απλές, καθημερινές γυναίκες με πάθος και γνώσεις για τη δουλειά τους μπορούν και πρέπει να τα καταφέρουν. Γι’ αυτό καλεί όλες τις φίλες της να ενημερωθούν σήμερα για ό,τι οι άλλες θα μάθουν αύριο. Η Έλλη Τσανταρλιώτη είναι στη διάθεσή σας καθημερινά στο Elisabeth’s Point! Τηλεφωνήστε στο 210.8023376 και κλείστε το δικό σας προσωπικό ραντεβού με την ομορφιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved