“COOK GOURMET & PASTRY GOURMET”
Inside Stories

“COOK GOURMET & PASTRY GOURMET”

Ταχύρρυθμα προγράμματα Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Γαστρονομία & τη Ζαχαροπλαστική από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ γνωρίζοντας τις τάσεις της Ελληνικής & Διεθνούς Γαστρονομίας, δημιούργησε δύο ταχύρρυθμα προγράμματα εξειδίκευσης με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου της εστίασης.

Ταλαντούχοι και καταξιωμένοι chef & pastry chef θα συνδυάσουν τις άριστες και εξεζητημένες πρώτες ύλες με ιδιαίτερες τεχνικές και καινοτόμο food styling.

Πιάτα αστέρων Michelin, αποδόμηση συνταγών και νέες τάσεις στην παρουσίαση εδεσμάτων, μοριακή γαστρονομία, σύνθεση fusion menus με την χρήση του Pacojet, Sous-vide, Thermomix, Siphon και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του COOK GOURMET.

Προχωρημένες καλλιτεχνικές τεχνικές σοκολάτας, καραμέλας καθώς και ζαχαρόπαστας , εστιατορικά επιδόρπια με την χρήση του Pacojet, Thermomix και άλλων μηχανημάτων είναι μέρη του PASTRY GOURMET.

Τα δύο προγράμματα απευθύνονται σε εργαζόμενους στον τομέα του επισιτισμού, σε αποφοίτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ, σε αποφοίτους δημοσίων ΟΤΕΚ, σε αποφοίτους ΟΑΕΔ, σε απόφοιτους Λυκείου και σε όσους σπουδαστές και επαγγελματίες επιζητούν εξειδικευμένες advanced γνώσεις γύρω από τη μαγειρική & τη ζαχαροπλαστική.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 200 ώρες για το COOK GOURMET και 120 ώρες για το PASTRY GOURMET αντίστοιχα, ενώ ο αριθμός των θέσεων ανά πρόγραμμα είναι περιορισμένος (23 θέσεις max).

Περισσότερες πληροφορίες
- για το COOK GOURMET: https://iek-akmi.edu.gr/seminaria/1724-cook-gourmet-2

- για το PASTRY GOURMET: https://iek-akmi.edu.gr/seminaria/1725-pastry-gourmet-2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 88 34 017, 2108224074 Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, κα Πένη Δαρδαμάνη, 5ος όροφος

ή να κλείνουν επίσκεψη για να ξεναγηθούν στις State-Of- Τhe - Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Πατησίων 125, Αθήνα).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved